GL-500x300_zwart

Willy Sommers

Praktisch

Informatie

EEN GALACONCERT MET EEN OVERZICHT VAN 50 JAAR HITS.

“In januari 2020 waren we een traditie gestart met mijn nieuwjaarsconcert: samen met mijn fans jaarlijks het nieuwe jaar vieren in het Kursaal Oostende. Vanwege de ondertussen welgekende schuldige is de editie van 2021 en 2022 niet kunnen doorgaan… MAAR op de eerste zaterdag van 2023 geef ik u weer een afspraak in het Kursaal Oostende, een avond met al mijn grootste hits en waarbij ik ook een paar verrassingen in petto hou.” – Willy Sommers

Met 50 jaar op de carrièreteller is Willy Sommers niet meer weg te denken uit de Vlaamse showbizz – als zanger, presentator én entertainer en een absoluut icoon. Of je nu jong, oud, fan bent van Nederlandstalige muziek of niet: iédereen kan meezingen met “Zeven anjers, zeven rozen” of “Laat de zon in je hart”. Daarmee is de koning van het Vlaamse lied na 50 jaar nog lang niet uitgezongen.

Herontdek Willy’s uitgebreid repertoire, zet 2023 stijlvol in en reserveer vanaf nu de beste plaatsen voor het Nieuwjaarsconcert van Willy Sommers op 7 januari 2023 in Kursaal Oostende.

Kijk en Ontdek

Gerelateerde Events