GL-500x300_zwart

Willy Sommers

In januari 2025 komt Willy Sommers terug met 2 spetterende Nieuwjaarsconcerten: op zondag 5 januari in Capitole Gent en op zondag 19 januari in CCHA Hasselt. Reserveer alvast je plaatsen en kom 2025 samen met Willy Sommers feestelijk inzetten!

Praktisch

Bekijk hieronder alle data 

Praktisch

05 / 01

Capitole
Gent

19 / 01

CCHA
Hasselt

Informatie

Willy Sommers is vandaag de dag een ware legende in de Vlaamse showbizz. Met een indrukwekkende carrière van meer dan 50 jaar heeft hij niet alleen de harten van zijn fans veroverd met tijdloze hits zoals “Zeven anjers, zeven rozen”, “Laat De Zon in je hart” en “Als een leeuw in een kooi”, maar heeft hij zich ook onderscheiden als een charismatische presentator en een geboren entertainer.

In 2020 lanceerde Willy Sommers de traditie om het nieuwe jaar samen met zijn fans in te zetten tijdens een feestelijk nieuwjaarsconcert. Na talrijke succesvolle edities, heeft hij beslist deze traditie ook in 2025 verder te zetten en organiseert hij volgend jaar maar liefst twee concerten: op zondag 5 januari zal het feest losbarsten in Capitole Gent, gevolgd door een tweede onvergetelijke avond op zondag  19 januari in CCHA Hasselt!

Met een uitgebreid repertoire waarbij zowel jong als oud kunnen meezingen en zijn onweerstaanbare charisma, beloven het alvast twee onvergetelijke avonden te worden! 

Reserveer alvast je plaatsen en kom 2025 samen met Willy Sommers feestelijk inzetten! Tickets zijn  vanaf nu verkrijgbaar via www.gracialive.be

Kijk en Ontdek

Gerelateerde Events

NATHY PELUSO

NATHY PELUSO

Karen Damen

Karen Damen

Kelvin Jones

Kelvin Jones