GL-500x300_zwart

Willy Sommers

Na zijn succesvol nieuwjaarsconcert in het Kursaal Oostende in januari 2023, kondigt Willy Sommers niet één maar zelfs twee nieuwjaarsconcerten aan in 2024. Reserveer alvast je plaatsen en kom 2024 samen met Willy Sommers feestelijk inzetten!

Praktisch

Bekijk hieronder alle data 

Praktisch

06 / 01

Kursaal Oostende
Oostende

13 / 01

TRIXXO Theater
Hasselt

Informatie

Willy Sommers is vandaag de dag niet meer weg te denken uit de Vlaamse showbizz: Tijdens zijn intussen meer dan 50-jarige carrière raakte hij niet alleen bekend door talloze hits als “Zeven anjers, zeven rozen”, “Laat De Zon in je hart” en “Als een leeuw in een kooi”, maar ook als presentator en geboren entertainer.

Dat hij vandaag de dag nog steeds één van de meest geliefde Vlaamse artiesten is, werd onlangs nog maar eens aangetoond tijdens de MIA’s, waar hij de award voor ‘Vlaams Populair’ in de wacht sleepte. De bekroning van een succesvolle muziekcarrière, waarmee hij zijn status als dé Koning van het Vlaamse Lied nog maar eens bevestigt!

In 2020 startte Willy Sommers de traditie om het nieuwe jaar samen met zijn fans in te zetten tijdens een feestelijk nieuwjaarsconcert. Na de succesvolle editie van 2023 in Het Kursaal Oostende, heeft hij beslist om volgend jaar niet één maar zelfs twee nieuwjaarsconcerten te organiseren, namelijk op zaterdag 6 januari in Het Kursaal Oostende en op zaterdag 13 januari in Trixxo Theater Hasselt. Met een uitgebreid repertoire waarbij zowel jong als oud kunnen meezingen en zijn onmiskenbare charisma, beloven het alvast twee onvergetelijke avonden te worden!

Kijk en Ontdek

Gerelateerde Events

Lil Tjay

Lil Tjay

Bob Dylan

Bob Dylan

Judeline

Judeline