GL-500x300_zwart

TLC

CONCERT VERPLAATST: het concert van TLC van zondag 19 juni 2022 wordt verplaatst naar woensdag 22 juni 2022. Tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Alle tickethouders worden persoonlijk op de hoogte gebracht via e-mail.

Praktisch

© Thomas Geuens

Informatie

TLC is helemaal terug van nooit weggeweest. De iconische Amerikaanse girl group houdt in juni halt in De Roma met haar UK & European Tour 2022. Een niet te missen trip voor fans van Toni Braxton, Janet Jackson, Destiny’s Child, Mary J. Blige, Usher, Whitney Houston en Alicia Keys.

Zowel met hun muziek als met hun fashionstatements veroverden de vrouwen van TLC in de jaren negentig een waanzinnige fanbase en werden ze overladen met Grammy’s. Met meer dan 10 miljoen verkochte albums waren ze de allereerste girlsband die de ‘diamond status’ bereikte. Hun album CrazySexyCool uit 1994 werd bekroond tot beste R&B-album en hun song Creep leverde hen op de Grammy Awards van 1996 de titel van beste R&B-song op.

Verwacht je in De Roma aan een uitbundige, feestelijke show waarin de dames van TLC naast een terugblik op hun legendarische plaat CrazySexyCool beloven AL HUN HITS te spelen. Wij kijken er alvast naar uit om volop mee te zingen met WaterfallsUnpretty en No Scrubs.

Kijk en Ontdek

Gerelateerde Events