GL-500x300_zwart

The Struts & Barns Courtney

The Grand Union Tour

Op 8 oktober 2024 komen The Struts & Barns Courtney naar La Madeleine in Brussel met hun 'The Grand Union Tour'. Van de aanstekelijke energie van The Struts tot de pakkende, rauwe stem van Barns Courtney. Het belooft een unieke avond te worden met niet één, maar twee sensationele concerten die je niet wilt missen!

Praktisch

The Struts & Barns Courtney

Op 8 oktober 2024 komen The Struts & Barns Courtney naar La Madeleine in Brussel met hun 'The Grand Union Tour'. Van de aanstekelijke energie van The Struts tot de pakkende, rauwe stem van Barns Courtney. Het belooft een unieke avond te worden met niet één, maar twee sensationele concerten die je niet wilt missen!

Praktisch

Informatie

The Struts

The Struts zijn een live-sensatie sinds ze voor het eerst doorbraken met hun met platina bekroonde anthem “Could’ve Been Me,” dat de 5e plaats bereikte op Alternative Radio en de wereld kennis liet maken met hun triomfantelijke, tijdloze rockgeluid. Na de release van hun veelgeprezen debuut, ‘Everybody Wants’ uit 2016, gingen de Britse rockers de baan op en brachten ze hun energieke nummers tot leven op het podium met grootschalige optredens, waarmee ze hun reputatie als een must-see live act vestigden.

Leadzanger Luke Spiller, gitarist Adam Slack, bassist Jed Elliott en drummer Gethin Davies hebben zich sinds het ontstaan van de groep in Derby, Engeland in 2012 keer op keer bewezen: zo verzorgden ze al het voorprogramma van bands als The Rolling Stones, Foo Fighters en Guns N’ Roses, terwijl ze wereldwijd uitverkochte shows speelden en een spoor van ongeëvenaarde rockalbums achterlieten, waaronder ‘Young & Dangerous’ uit 2018 en ‘Strange Days’ uit 2020. Hun podiumkwaliteiten en voortdurende muzikaliteit hebben hen naar de nr. 1 positie op Spotify’s Viral Top 50 gebracht, meer dan 850 miljoen on-demand streams opgeleverd en hen in de studio gebracht voor samenwerkingen met Kesha, Tom Morello, Robbie Williams, Def Leppard en meer.

Met hun vierde en nieuwste studioalbum ‘Pretty Vicious’, dat in 2023 werd uitgebracht, hebben The Struts de ruige aard van hun liveshows omgezet in een album, waarbij ze hun arena-energie hebben gebundeld in hun meest geconcentreerde en opwindende nummers tot nu toe. “Het is zonder twijfel een van mijn favoriete albums die we ooit hebben gemaakt. Het is het album waar iedereen op heeft gewacht,” zegt Spiller.

Barnes Courtney

Britse singer-songwriter Barns Courtney staat bekend om zijn rauwe, gruizige stem en opzwepende prodiumprésence. Door rock-, blues- en folkinvloeden te combineren, weet Barns een wereldwijd publiek te boeien met zijn krachtige optredens en meeslepende songwriting. Zijn doorbraaksingle “Fire” vormde de basis voor zijn snelle opkomst, wat hem lovende kritieken en een toegewijde schare fans opleverde.

Zijn debuutalbum, “The Attractions of Youth,” bevat hits als “Glitter & Gold” en “Golden Dandelions,” die zijn talent tonen om anthems te creëren die zowel opzwepend als diep persoonlijk zijn. Zijn recente releases, waaronder singles als “You And I” en “Supernatural,” mengen opzwepende rock met moderne popgevoeligheden, met aanstekelijke melodieën en introspectieve teksten. Deze nummers benadrukken Barns’ veelzijdigheid als artiest, waarbij hij naadloos elektronische elementen integreert terwijl hij trouw blijft aan zijn rockroots.

Barns heeft uitgebreid getourd en het podium gedeeld met legendarische acts zoals The Who, Blur en Ed Sheeran, en schitterde al op grote festivalpodia over de hele wereld. Zijn live shows staan bekend om hun energie en authenticiteit, waarbij Barns elke noot met passie en overtuiging brengt.

Tickets zijn vanaf nu beschikbaar op www.gracialive.be

Kijk en Ontdek

Gerelateerde Events

Lil Tjay

Lil Tjay

Bob Dylan

Bob Dylan

Judeline

Judeline