GL-500x300_zwart

OIivia Rodrigo Sour Tour 2022

Baby Queen zal Rodrigo op haar Europese tournee vergezellen als Special Guest.

Praktisch

Informatie

De touraankondiging is de kers op de taart van een ongelofelijk jaar voor Rodrigo. Zo werd ze in 2021 niet alleen uitgeroepen tot ‘Nieuwkomer van het jaar’ tijdens de American Music Awards, maar werd ze ook zeven keer genomineerd voor een Grammy, waaronder die voor ‘Opname van het jaar’, ‘Album van het jaar’, ‘Nummer van het jaar’ en ‘Beste nieuwkomer’.
Vorst Nationaal is slechts één van de vele haltes op haar tournee door Noord-Amerika, het VK en Europa waarbij ze onder andere haar met grammy-nominaties overladen debuutalbum Sour komt voorstellen!

Rodrigo geeft op 2 april de aftrap van haar sour tour in San Francisco en doet meer dan 40 grote steden in Noord-Amerika en Europa, waaronder een tussenstop in Brussel, met een optreden in Vorst Nationaal!
Ze zal bovendien twee avonden op rij te zien zijn in de Radio City Music Hall in New York, het Greek Theatre in Los Angeles en de Eventim Apollo in Londen.

De met lof overladen singer-songwriter Olivia Rodrigo kondigt vandaag haar SOUR Tour 2022 aan ter promotie van haar voor verschillende Grammy’s genomineerde en razendpopulaire debuutalbum SOUR, uitgebracht door Geffen Records en inmiddels goed voor dubbel platina. De tournee gaat van start op 2 april in het Bill Graham Civic Auditorium in San Francisco en doet vervolgens meer dan 40 grote steden aan in Noord-Amerika en Europa,waaronder een tussenstop in Brussel, met een optreden in Vorst Nationaal! Ze zal tevens twee avonden op rij te zien is in de Radio City Music Hall in New York en het Greek Theatre in Los Angeles. De Londense Eventim Apollo wordt de laatste halte van de tournee, met optredens op 6 en 7 juli. Special Guest voor haar Europese tournee en de Brussels data wordt Baby Queen .

Met haar overwinning als ‘Nieuwkomer van het jaar’ tijdens de American Music Awards nog vers in het geheugen, kondigt Rodrigo nu haar SOUR Tour aan. Het is de kers op de taart van een glansjaar waarin ze maar liefst zeven Grammy-nominaties vergaarde – ‘Opname van het jaar’, ‘Album van het jaar’, ‘Nummer van het jaar’, ‘Beste nieuwkomer’, ‘Beste solo-uitvoering in de categorie pop’, ‘Beste popalbum’ en ‘Beste videoclip’. Dat maakt van Rodrigo de op één na jongste artiest in de geschiedenis van de Grammy Awards die in één jaar tijd genomineerd werd voor elk van de vier grote categorieën.

Kijk en Ontdek

Gerelateerde Events