GL-500x300_zwart

Mahmood

Mahmood heeft zojuist de EUROPEAN TOUR aangekondigd, waarbij hij naar de grootste concertzalen in 10 Europese steden zal trekken zoals Londen, Parijs, Amsterdam, Berlijn, Barcelona, Milaan, …én ook Brussel: Op dinsdag 16 april 2024 in het Koninklijk Circus!

Praktisch

Bekijk hieronder alle data 

Schrijf je nu in op de Mahmood wachtlijst!

Zo ben je exclusief en als eerste op de hoogte wanneer er extra tickets vrijkomen voor zijn concert in Brussel. 

Praktisch

04 / 04

Rockhal
Luxemburg

08 / 04

L'Olympia
Parijs

16 / 04

Koninklijk Circus
Brussel
© Frank Hoensch / Getty Images

Informatie

Slechts in enkele jaren tijd is Mahmood uitgegroeid tot een zeer gewaardeerde componist en zanger in Italië én daarbuiten: Na zijn succes met “Gioventù Bruciata” (platina plaat) en “Soldi” (viermaal platina) waarmee hij in 2019 het Sanremo Festival won, behaalde Mahmood in 2020 opnieuw de Top 10 hitlijsten met “Rapide” en “Dorado“. Vandaag de dag heeft Mahmood 29 platina platen en 7 gouden platen in Italië, 6 platina platen en 3 gouden platen in het buitenland en bijna 2,7 miljard streams.

Na het winnen van het Sanremo Festival voor de tweede keer in 2022 met Blanco met het nummer “Brividi” (7 maal platina) en zijn tweede optreden tijdens het Eurovisiesong festival, trad Mahmood op in de grootste Europese & Italiaanse steden, tourde hij in de zomer rond met zijn Ghettolimpo Summer Tour én gaf hij een uitstekend optreden op het Sunny Hill Festival in Kosovo, het muziekfestival opgericht door Dua Lipa en haar vader. Afgelopen maart won hij bovendien de ‘Best Docu Film Award’ op de Filming Italy Los Angeles 2023 met “MAHMOOD“, de docufilm waarin hij zijn opmerkelijke verhaal vertelt.

Deze zaterdag, 13 mei, zal Mahmood bovendien op het podium van de Liverpool Arena staan tijdens de finale van het Eurovisie Songfestival 2023. Opmerkelijk, want het is de eerste keer dat een Italiaanse artiest wordt uitgenodigd als gastartiest op een editie van het songfestival buiten Italië!

Kijk en Ontdek

Gerelateerde Events

The Struts & Barns Courtney

The Struts & Barns Courtney

Dardust

Dardust

Karen Damen

Karen Damen