GL-500x300_zwart

Maggie Lindemann

Maggie Lindemann kondigt SUCKERPUNCH World Tour aan doorheen de VS, Australië en Europa: Op 31 mei komt ze naar La Madeleine in Brussel voor een exclusief concert!

Praktisch

Maggie Lindemann

Maggie Lindemann kondigt SUCKERPUNCH World Tour aan doorheen de VS, Australië en Europa: Op 31 mei komt ze naar La Madeleine in Brussel voor een exclusief concert!

Praktisch

Informatie

Na meer dan een miljard streams te hebben verzameld met hits als “Knocking On Your Heart” en “Pretty Girl”, evolueerde Maggie haar muziek in 2020 naar een stijl die beter aansluit bij haar muzikale inspiraties en die de huidige generatie van jonge vrouwen motiveert op zoek te gaan naar hun eigen stem. Maggie heeft als doel om de obstakels waarmee vrouwen in de muziekwereld te maken krijgen, te overwinnen en muziek te maken maken die haarzelf aanspreekt – niet die van een platenmaatschappij. Op haar 24 jaar heeft Maggie haar authentieke stem helemaal gevonden, waarbij ze een grote dosis kwetsbaarheid en eerlijkheid over angsten, obsessies en onzekerheden in haar nieuwe muziek steekt.

Haar nieuwe nummers op haar debuutalbum “Suckerpunch” bouwen verder op haar veelgeprezen debuut-EP “Paranoia” (> 200 miljoen streams) dat in 2021 verscheen,  waarbij Maggie onverbloemd het voortouw neemt in de huidige generationele beweging  die de grenzen voor en maatschappelijke verwachtingen van vrouwen doorbreekt. Voortbouwend op de scherpe songwriting en het eigenzinnige geluid dat ze op “Paranoia” heeft neergezet, vertellen de 15 tracks op “Suckerpunch” (> 78 miljoen streams) een reis van zelfontdekking en actualisering.

Sinds de release van “Suckerpunch” heeft Maggie wereldwijde bekendheid gekregen en bereikte ze de derde plaats in de Billboard’s Alternative New Albums Chart en de Top New Artist Albums Chart. Na de release van dit album en verschillende uitverkochte headline shows in New York City en Los Angeles, heeft ze nu haar eerste headline tour aangekondigd. Maggie’s 2023 tour zal haar door de V.S., Australië en Europa brengen met o.a. optredens op Slam Dunk Fest, Rock im Park en Rock am Ring, en waarbij ze zelfs het voorprogramma van Machine Gun Kelly zal verzorgen in BerlijnOp 31 mei komt Maggie Lindemann ook naar België voor een exclusief concert in La Madeleine in Brussel!

Ik ben zo blij dat ik eindelijk op mijn eerste headliner tour ga. Ik ben erg enthousiast om iedereen te ontmoeten….
Het wordt geweldig om eindelijk dit album te kunnen uitvoeren. De energie wordt te gek; ik kan niet wachten.

Kijk en Ontdek

Gerelateerde Events