GL-500x300_zwart

Larkin Poe

Blood Harmony 2023 Tour

De voor een Grammy genomineerde zussen uit Nashville keren terug naar België!

Larkin Poe en Brussel… het wordt langzaam maar zeker een liefdesverhaal!

Praktisch

280867370_544369930382447_7523050918194533158_n

Informatie

Het power duo bestaande uit de zussen Rebecca en Megan Lovell, keert voor de vierde keer in de voorbije 4 jaar terug naar Brussel!

Ze verkochten La Madeleine al uit, brachten het voorprogramma van ZZ Top in Vorst Nationaal en speelden eerder dit jaar in het Koninklijk Circus. Op donderdag 12 oktober steken ze met hun indrukwekkende gitarencollectie opnieuw de grote plas over voor een passage in de Brusselse Ancienne Belgique!

Het wordt een concert dat je als trouwe fan niet wil missen. Op het programma: alle hits en songs van hun nieuwste album Blood Harmony (meer info hierover hieronder).

Blood Harmony

Blood Harmony, de recentste langspeler van Larkin Poe, is een gulle uitnodiging tot een wereld waarmee zij intiem vertrouwd zijn, een ‘Southern’ landschap dat ze zo levensecht weten op te roepen waardoor je de vochtige en kleverige zomerlucht bijna kan voelen. Door hun thuisland zo rijk en meeslepend tot leven te brengen, versterken de in Georgia opgegroeide en op een rist instrumenten getalenteerde zussen Rebecca en Megan Lovell hun verhaal met een zware blues die recht naar het hart gaat. Soms stormachtig of zwaarmoedig, maar altijd opwindend. Het momenteel in Nashville wonende duo ademt muziek en bracht eerder al gelauwerd werk uit zoals Venom & Faith uit 2018 (GRAMMY® Award nominatie voor Best Contemporary Blues Album). Met Blood Harmony bevestigt Larkin Poe dat ze vorm kunnen geven aan de identiteit van Southern Rock. Ze blazen het genre nieuw leven in, met een resolute blik op de toekomst en met vrouwelijke overtuiging.

Met Blood Harmony blijven ze op een expressieve manier trouw aan hun eigenheid. Het album staat voor een levenslustige empowerment die Larkin Poe wil uitdragen naar hun fanbase wereldwijd, inclusief de hechte gemeenschap die zichzelf Kinsiders noemt.

Het zijn mensen die elkaar misschien nooit in levende lijve hebben ontmoet, maar die connecteren, uitwisselen en elkaar aanvaarden.
Tijdens onze live shows voelen we hun liefdevolle betrokkenheid en dat maakt ons oprecht gelukkig. Die verbondenheid, daar is het ons allemaal om te doen.

Kijk en Ontdek

Gerelateerde Events