GL-500x300_zwart

Justin Jesso

Naast de miljoenen streams die hij op de teller heeft voor zijn hits samen met wereldsteren zoals Ricky Martin, The Backstreet Boys en Kygo, heeft Justin Jesso intussen ook zijn stempel gedrukt als solo artiest. Een naam om te onthouden, want met zijn aanstekelijke nummers is Justin helemaal klaar om de wereld te veroveren!

Praktisch

Informatie

Geïnspireerd door iconen zoals Whitney Houston, Stevie Wonder en Michael Jackson, begon Justin al op jonge leeftijd zelf te musiceren: Op zijn negende schreef hij zijn eerste eigen nummer en op zijn achttiende bracht hij zijn debuut album uit, wat hem een plaats opleverde als supporting act tijdens de tours van verschillende Disney sterren zoals Jesse McCartney en Jordin Sparks.

De jaren hieropvolgend bleef Justin gedreven verder bouwen aan zijn muziekcarrière. In 2016 schreef hij mee aan de nr. 1 hit ‘Vente Pa`Ca’ (feat. Maluma) van Grammy-nominee Ricky Martin en slechts één jaar later schreef Justin ‘Stargazing’ (ft. Kygo), hét nummer dat zijn leven zou veranderen. Hoewel Kygo’s label eigenlijk een bekendere naam als lead zanger wilde, stond Kygo erop dat Justin het nummer zelf inzong. En de rest is geschiedenis: Het nummer heeft intussen meer dan 113 miljoen YouTube views en viel met meer dan 400 miljoen streams verschillende keren in de prijzen. Na de release van ‘Stargazing’ tourde Justin twee jaar lang met Kygo en speelde hij in uitverkochte zalen over de hele wereld. Hierna volgden niet alleen verschillende andere succesvolle collaboraties met grote namen zoals The Backstreet Boys en Armin Van Buuren, maar bracht hij ook zijn eerste solo plaat, ‘My Body’ uit.

Na de succesvolle release van zijn EP ‘Let it Be Me’ in 2019, verovert Justin nu de hitlijsten met ‘Bigger Than’. Dit nummer schreef hij samen met het bekende Noorse producer-duo ‘Seeb dat o.a. al heeft samengewerkt met artiesten zoals Taylor Swift, Shawn Mendes en One Republic. In slechts één week werd dit nummer 1.5 miljoen gestreamd op Spotify en kwam het in de top 20 van de Noorse Spotify charts.

Naast zijn zangcarrière heeft Justin bovendien ook ervaring als acteur, wat van hem een geboren entertainer maakt. Zijn optreden op 5 juni belooft dus een show te worden die je niet mag missen!

Kijk en Ontdek

Gerelateerde Events