GL-500x300_zwart

Jonathan Antoine

Praktisch

Informatie

Jonathan Antoine werd bekend toen hij als 17-jarige meedeed aan Britain’s Got Talent. Met zijn debuut scoorde hij de meest bekeken tv-auditie ooit van het programma. Jonathan stootte door naar de finale en zijn carrière was gelanceerd. Hij veroverde Groot-Brittannië met twee klassieke albums die op 1 belandden en wereldwijd wist hij zoveel harten te veroveren dat hij de jongste tenor werd die met een klassiek album de lijst van meest verkochte albums aanvoerde.

Intussen is hij 25 jaar en Jonathan heeft weer een #1-album te pakken, Going The Distance, zijn eerste tv-special, een concert waarvoor hij bijzonder lovende recensies heeft gekregen.

In 2021 ondernam Jonathan voor het eerst sinds de pandemie een tournee, waarmee ij door Groot-Brittannië, de Verenigde Staten en Canada trok. De pandemie heeft Jonathan nochtans niet tegengehouden om live op te treden. Via livestreams is Jonathan zijn fans op hoogstaande concerten blijven trakteren. Bovendien gaf hij in 2020 een exclusief concert van Going The Distance, dat via PBS op tv is uitgezonden, en was er ook een Livestream van zijn concert in de mooie Union Chapel in London.

Kijk en Ontdek

Gerelateerde Events