GL-500x300_zwart

Fast Animals and Slow Kids

Fast Animals and Slow Kids, één van de belangrijkste namen in de Italiaanse Underground Rock, komt in 2024 naar Brussel en Parijs in het kader van hun Europese tour: op vrijdag 19 april in de AB Club in Brussel en op zaterdag 20 april in Backstage By The Mill in Parijs. Mis het niet!

Praktisch

Bekijk hieronder alle data 

Praktisch

19 / 04

AB Club
Brussel

20 / 04

Backstage By The Mill
Parijs

Informatie

Aimone Romizi (zangeres, gitarist, percussionist), Alessio Mingoli (drummer), Jacopo Gigliotti (bassist) en Alessandro Guercini (gitarist) begonnen samen te spelen en songs te schrijven in 2008 toen ze hun eerste stappen zetten in de clubs van hun regio. Dankzij de energie van hun eerste concerten werd de groep ingehuurd als openingsact door nationale en internationale groepen die in hun stad Perugia optraden. In 2010 brachten ze hun eerste EPQuesto è un cioccolatino” uit, die goed werd ontvangen door muziekbladen.

2019 was het jaar van hun echte doorbraak en de erkenning door het grote publiek: Matteo Cantaluppi produceerde hun vijfde album “Animali Notturni“. De tour die volgde, die startte met een optreden op het Primo Maggio concert in Rome, registreerde een totaal van vijftigduizend optredens en gaf de band een nieuwe en onverwachte populariteit.

In 2021 brachten ze de single “Come un animale” uit (die je hier kunt beluisteren) gevolgd door “Cosa ci direbbe“, de eerste featuring van de FASK, met Willie Peyote. In september 2021 produceerden FASK en Matteo CantaluppiÈ già domani“, dat op nummer 5 stond in de officiële Italiaanse ranglijst en op nummer 2 in de vinylranglijst.  In 2022 brachten ze “Vita sperduta“uit , wat ze live brachten tijdens de “È GIÀ DOMANI TOUR” met uitverkochte concerten in verschillende steden zoals Bologna, Padua, Florence, Turijn, Rome en Milaan. Datzelfde jaar brachten ze ook “Il tempo è una bugia” uit met de buitengewone deelname van LUCIANO LIGABUE.

In maart 2023 speelde FASK in de belangrijkste Italiaanse theaters met “Una notte con FAST ANIMALS AND SLOW KIDS – Concerto in quattro atti per piccola orchestra da camera” met een klein kamerorkest van zes muzikanten aan hun zijde.  Na dit succes trad FASK op tijdens het Festival van Ravenna en het Mittelfest van Cividale del Friuli voor twee unieke concerten met dertig muzikanten van het Orchestra Corelli onder leiding van Maestro Carmelo Emanuele Patti. Deze concerten werden bovendien  opgenomen en uitgebracht als “FASK Dal vivo – con orchestra“.

Tickets voor hun Europese tour in 2024 met stops op vrijdag 19 april in de AB Club in Brussel en op zaterdag 20 april in Backstage By The Mill in Parijs zijn nu te koop via www.gracialive.be

Kijk en Ontdek

Gerelateerde Events

The Struts & Barns Courtney

The Struts & Barns Courtney

Dardust

Dardust

Karen Damen

Karen Damen