GL-500x300_zwart

Dystinct

OP VRIJDAG 16 JUNI KOMT DYSTINCT NAAR DE KONINKLIJK CIRCUS CLUB IN BRUSSEL!

Praktisch

Dystinct

OP VRIJDAG 16 JUNI KOMT DYSTINCT NAAR DE KONINKLIJK CIRCUS CLUB IN BRUSSEL!

Praktisch

© Moise Donkers

Informatie

DYSTINCT bracht in 2017 zijn eerste officiële track “No Ring Ring” uit en sindsdien zorgt de Belgisch-Marokkaanse zanger voor een enorme buzz, vooral in Noord-Afrika en Europa. Dit succes is te danken aan het feit dat hij verschillende talen mengt zoals Frans, Arabisch, Spaans en Engels, waardoor DYSTINCT verschillende doelgroepen aanspreekt al sinds het begin van zijn carrière.

In 2021 bracht DYSTINCT zijn eerste album getiteld “MON VOYAGE” uit, een album dat binnen één week goud bereikte en de hitlijsten in Nederland, België en Marokko bestormde. Het album telt intussen zelfs meer dan 100 miljoen streams op Spotify! Hierna scoorde hij bovendien een wereldhit met zijn nummer “Ghazali“. Het nummer kwam in de zomer van 2022 uit en bereikte al in de eerste weken van de release de trending/charts positie in maar liefst 10 verschillende landen over de hele wereld.

 

Tijdens het WK 2022 in Qatar bereikte het nummer een nieuw hoogtepunt met zijn officiële nummer #1 hitlijstpositie in Marokko (op Spotify, Deezer en YouTube), en opnieuw een hitlijstpositie in meer dan 18 landen wereldwijd, en telt het meer dan 50 miljoen views op YouTube.

In juni 2023 zal hij voor het eerst door Europa en Canada touren voor zijn aankomende album “Layali”. Tijdens deze tournee zal DYSTINCT een exclusieve showcase brengen en zijn publiek meenemen in een avond vol liefde, emotie en geluk. Het wordt een “Layali” om nooit te vergeten. Mis dit uniek concert niet op vrijdag 16 juni in de Koninklijk Circus Club!

Kijk en Ontdek

Gerelateerde Events