GL-500x300_zwart

Dana Winner

ZING MEE MET DANA WINNER TIJDENS HAAR ‘HALLELUJAH’-KERSTTOUR Op vrijdag 8 december 2023 in de Koningin Elisabethzaal in Antwerpen!

Praktisch

Dana Winner

ZING MEE MET DANA WINNER TIJDENS HAAR ‘HALLELUJAH’-KERSTTOUR Op vrijdag 8 december 2023 in de Koningin Elisabethzaal in Antwerpen!

Praktisch

Informatie

Dana Winner groeide reeds meer dan 3 decennia lang uit tot een icoon in zowel binnen- als buitenland en haar uitzonderlijke versie van ‘One Moment In Time’ werd intussen wereldwijd meer dan 220 miljoen keer bekeken. Ze zong voor uitverkochte arena’s (waaronder recent nog het Sportpaleis) en werkte samen met ondermeer Ronan Keating en Il Divo. Haar concertreeksen brengen haar ver buiten Vlaanderen en Nederland naar onder andere Duitsland, Zuid-Afrika, Israel, Denemarken,… Wereldwijd verkocht Dana inmiddels reeds meer dan 3 miljoen albums, maar kerst brengt haar telkens weer thuis, dichtbij het publiek.

“Deze kerstconcerten zijn zonder meer één van mijn favoriete muzikale momenten van het jaar. Het is een gelegenheid om muzikaal stil te staan en heel dichtbij te kunnen genieten samen met mijn fans en publiek. 

We hebben ook dit jaar een bijzonder fijne show voorbereid, waarvan we zeker zijn dat iedereen van 9 tot 99 jaar een onvergetelijke avond zal beleven. Ik nodig wie zin heeft zeker ook uit om samen mee te komen zingen en avond na avond één groot fantastisch koor te vormen met het publiek in de zaal…”, aldus Dana.

Ook dit jaar verwent Dana Winner opnieuw met een reeks intieme kerstconcerten, begeleid door haar vaste 4-koppige live band, met als aftrap een grote show op 8 december in de Antwerpse Koningin Elisabethzaal! Voor de gelegenheid brengt de Limburgse zangeres ook enkele muzikale verrassingen mee én is er ruimte voor iedereen die zin heeft om samen mee te zingen.

Dit veelbelovende ‘Hallelujah’ kerstconcert zal ongetwijfeld niemand onberoerd laten. Bestel tijdig jouw tickets en beleef samen met Dana Winner de magie en muziek tijdens de mooiste periode van het jaar!

Kijk en Ontdek

Gerelateerde Events