GL-500x300_zwart

CA7RIEL & Paco Amoroso

Het explosieve duo uit Argentinië komt voor de allereerste keer naar België, als onderdeel van hun 'BAÑOMARIA' wereldtournee: op woensdag 4 december 2024 in de AB Club in Brussel!

Praktisch

CA7RIEL & Paco Amoroso

Het explosieve duo uit Argentinië komt voor de allereerste keer naar België, als onderdeel van hun 'BAÑOMARIA' wereldtournee: op woensdag 4 december 2024 in de AB Club in Brussel!

Praktisch

Informatie

Naast hun solide solocarrières, winnen Ca7riel & Paco Amoroso snel aan populariteit als experimenteel trap-hiphop en elektronisch duo in de Argentijnse muziekscene maar ook ver daarbuiten.  Na hun eerdere succesvolle samenwerking gaat de verwrongen fantasie van deze twee ‘freaks’ van de nieuwe muziekscene in Buenos Aires verder waar het gebleven was met een nieuw succesvol album in 2024.  Het album, met nummers samen met Tini en Lali, heeft al miljoenen streams op Spotify verzameld en brengt het talent van de twee solisten op een explosieve manier naar voren. Met nieuwe nummers en een wereldtournee, presenteren ze hun psychotische avontuur met het nieuwe geluid van Argentinië.

‘Het einde van de wereld is voorbij en er is niets om je zorgen over te maken. De winnaar krijgt alles: wat komt, ligt in Gods handen’. Dat is het decor van Seizoen II van CA7RIEL & Paco Amoroso: een zombiekerkhof van ontlede hersenen en krankzinnige lichamen, een ritueel van hernieuwde zintuigen na isolatie, en de hervatting van een geheim plan om de wereld te veroveren te midden van chaos.

Voor dit tweede deel heeft het duo een reeks nieuwe nummers vormgegeven die voorafgaan aan een nieuwe wereld tournée die hun ongebreidelde trance buiten hun eigen landsgrenzen zal brengen.  In het geheim werkte het duo gedurende 2021 aan een muzikaal Frankenstein, een nieuw werk van muziek gecreërd voor een nieuw seizoen die voortbouwt op de impact en adrenaline van hun eerdere introductie in 2018. Deze nieuwe muziek vormt een nieuw platform voor de gezamenlijke reis van CA7RIEL & Paco Amoroso, en een nieuwe vlucht voorwaarts.

Deze nummers zijn de eerste nieuwe nummers van CA7RIEL en Paco Amoroso, na de live optredens van EL DISKO en SAETA, de soloalbums die elke artiest respectievelijk uitbracht in 2021 en die unaniem werden beschouwd als twee van de beste albums van het jaar door critici.

Twee door Neekl geproduceerde singles openen dit nieuwe seizoen en gaan verder waar CONO HIELO ophield: een mediterraanse hallucinatie waar verleidingsspelletjes worden vernieuwd na “een ijstijd”. Electrofunk, Drum & Bass, spiralende beats en futuristische samba’s vormen de essentie van het nieuwe seizoen: gisteren was een illusie, wat telt is vandaag.

Op 4 december 2024 komen Ca7riel & Paco Amoroso voor het eerst naar ons land voor een niet te missen concert in de AB Club in Brussel ! Tickets gaan op woensdag 22 mei om 18u  in verkoop via www.gracialive.be.

Kijk en Ontdek

Gerelateerde Events

The Struts & Barns Courtney

The Struts & Barns Courtney

Dardust

Dardust

Karen Damen

Karen Damen