GL-500x300_zwart

Alvaro Soler

Het concert van Alvaro Soler op 10 maart 2022 wordt verplaatst naar vrijdag 30 september 2022.

Uw oorspronkelijke tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. U krijgt met uw oorspronkelijk ticket(s) dus toegang tot het evenement. U hoeft geen verdere actie te ondernemen.

Praktisch

Informatie

Alvaro Soler in Vorst Nationaal met zijn  MAGIA European Tour 2022!
Het mag duidelijk zijn dat België Alvaro Soler een warm hart toedraagt. Na zijn  uitverkochte Brusselse concerten  in  La Madeleine (2017)  en in het  Koninklijk Circus (2019)  is Alvaro Soler toe aan de volgende stap in zijn carrière, met op  10 maart 2022 een optreden in Vorst Nationaal! Het succes dat Alvaro Soler tussen 2015 en 2019 met zijn muziek oogstte, mag gerust sensationeel worden genoemd. In vier jaar tijd wist de 30-jarige artiest – die zeven jaar in Tokio woonde en maar liefst zes talen spreekt – te bereiken wat anderen zelfs niet in decennia klaarspelen: meer dan 80 gouden en platina platen  verzamelen , twee miljoen albums  verkopen en meer dan  2,5 miljard audiostreams en 1,5 miljard videostreams  versieren. En dan hebben we het nog niet eens over zijn shows met wereldster J-Lo  in Las Vegas en Miami, zijn zitje in de jury’s van  X Factor Italië en  The Voice Kids Duitsland, en zijn deelname in het bekroonde Duitse tv-programma “Sing meinen Song – das Tauschkonzert”(de Duitse versie van Liefde voor Muziek). De net uitgebrachte single  MAGIA  wordt de voorloper van zijn gelijknamige album, dat in de zomer van 2021 verschijnt. MAGIA is eigenlijk geïnspireerd op de fans: “Vorige zomer kreeg ik zo veel vragen zoals: ‘Dit is zo’n moeilijk jaar, waarom breng je niet iets nieuws uit?’ Die boodschappen herinnerden me aan de reden waarvoor ik muziek maak. Het deed zo veel deugd om songs te schrijven voor deze mensen, en ik had constant zin om te dansen terwijl ik schreef. Als je niet kan stilzitten bij een nummer, weet je dat het goed zit.” Voor Alvaro Soler blijft het leven een feest, een wonder vol muziek. Op 10 maart 2022 staat hij voor zijn Belgische fans op het podium van Vorst Nationaal, een niet te missen concert!

Porque la magia de tu ojos me hace ver, que la vida es una canción, porque la magia de tus labios me habla de Peter Pan y de Rock’n’Roll
(Omdat de magie in je ogen me vertelt dat het leven een lied is, Omdat de magie op je lippen me vertelt over Peter Pan en rock-‘n-roll.)

Kijk en Ontdek

Gerelateerde Events