VÖK

VÖK

donderdag 9 maart 2023 – Kavka Antwerpen

De IJslandse band VÖK is helemaal klaar om de wereld te veroveren, en komt op donderdag 9 maart 2023 naar de KAVKA in Antwerpen – met in het voorprogramma: Patches! 

Het alt-pop trio,  bestaande uit Margrét Rán (zang), Einar Stef (bas/gitaar) en Bergur (drums) , staat bekend om hun muziek die de tegenstrijdigheden van het leven perfect weergeeft. Doordrenkt met zielsverwarmende elektronische texturen en verleidelijke melodieën, varieert hun muziek van euforie waarvan je de armen omhoog wilt slaan naar bitterzoete melancholie, en elk nummer onthult verhalen die vaak feit en fantasie vermengen tot bedwelmende, transcendente popmuziek.

Sinds hun ontstaan in 2013 bracht de band al drie succesvolle albums uit, tourden ze al door de UK en Europa, en  verzamelden ze legioenen toegewijde fans doorheen heel Europa. Met hun laatste album, dat ze volledig zelf produceerden, tonen ze zichzelf niet alleen zelfverzekerd en eerlijk; euforisch en bevrijd; queer en vrolijk, maar ook en onthullend en emotioneel. Kortom: Het geluid van een band die hongerig is naar meer!

Met in het voorprogramma:  ‘Patches’!

Patches brengt art pop met een juiste combinatie van zwoele zanglijnen, subtiele beats en muzikale spanning.  Een must-hear voor wie een zwak heeft voor melancholische verhalen en sensuele ervaringen!

Haar muziek, gehuld in rokerige sferen en cryptische teksten, is als een spervuur van emoties: persoonlijk, indringend en onontkoombaar. Ze geeft haar unieke stem bloot op begeleiding van een tapijt van subtiele elektronica en minimale beats, waarmee ze in één oogopslag betovert en verleidt.

Koop nu je tickets voor VÖK, op donderdag 9 maart 2023 in KAVKA in Antwerpen!