VÖK

VÖK

donderdag 9 maart 2023 – Kavka Antwerpen

De IJslandse band VÖK is helemaal klaar om de wereld te veroveren, en komt op donderdag 9 maart 2023 naar de KAVKA in Antwerpen!

Het alt-pop trio,  bestaande uit Margrét Rán (zang), Einar Stef (bas/gitaar) en Bergur (drums) , staat bekend om hun muziek die de tegenstrijdigheden van het leven perfect weergeeft. Doordrenkt met zielsverwarmende elektronische texturen en verleidelijke melodieën, varieert hun muziek van euforie waarvan je de armen omhoog wilt slaan naar bitterzoete melancholie, en elk nummer onthult verhalen die vaak feit en fantasie vermengen tot bedwelmende, transcendente popmuziek.

Sinds hun ontstaan in 2013 bracht de band al drie succesvolle albums uit, tourden ze al door de UK en Europa, en  verzamelden ze legioenen toegewijde fans doorheen heel Europa. Met hun laatste album, dat ze volledig zelf produceerden, tonen ze zichzelf niet alleen zelfverzekerd en eerlijk; euforisch en bevrijd; queer en vrolijk, maar ook en onthullend en emotioneel. Kortom: Het geluid van een band die hongerig is naar meer!

Op donderdag 9 maart 2023 komt de Ijslandse band naar de KAVKA in Antwerpen voor een niet te missen concert!