Morrissey

Morrisey

  • 15 maart 2023 om 20u:
    De Stadsschouwburg Antwerpen
  • 16 maart 2023 om 20u:
    Bozar brussel

MORRISSEY KOMT EINDELIJK TERUG NAAR BELGIË VOOR 2 NIET TE MISSEN CONCERTEN IN MAART 2023!

Voor het eerst in 8 jaar komt Morrissey naar België voor twee exclusieve concerten:

  • Op 15 maart 2023 in de Stadsschouwburg in Antwerpen 
  • Op 16 maart 2023 in de Bozar in Brussel

De Britse singer-songwriter Morrissey werd bekend als oprichter en frontman van Britse rockband ‘The Smiths’ en is intussen al 35 jaar een succesvol soloartiest. Hij heeft maar liefst 16 albums in de Britse Top 10 op zijn naam staan, alsook 9 Top 10-albums samen met ‘The Smiths’. Daarnaast heeft hij ook in de VS tweemaal een Top 10 én achtmaal een Top 20 album.

Dat Morrissey een levende legende is, wordt onder meer bevestigd door zijn vele nummers die al gecoverd werden door verschillende grote artiesten en groepen waaronder David Bowie, Nancy Sinatra, the Killers, Marianne Faithfull, Chrissie Hynde, My Chemical Romance, Thelma Houston en Christy Moore.

Daarnaast verkocht hij in 1991 maar liefst tweemaal the Hollywood Bowl uit in zo een korte tijd, dat hij zelfs het eerdere record brak dat op naam stond van The Beatles. In 2006 werd zijn status als muziekicoon nog maar eens bevestigd door de BBC-kijkers, die hem unaniem verkozen tot ‘tweede Grootste Levende Britse Icoon’. 

Voor het eerst in 8 jaar komt Morrissey in maart eindelijk terug naar België voor twee exclusieve concerten in ons land: Mis deze langverwachte terugkeer niet, op woensdag 15 maart in De Stadsschouwburg Antwerpen en op donderdag 16 maart in Bozar Brussel!