Ligabue

Ligabue – NIEUWE DATUM – 28 oktober 2022 – Koninklijk Circus

Tickets beschikbaar via www.ticketmaster.be, www.fnactickets.be en in alle Fnac verkooppunten.

LIGABUE – EUROPE 2022: NIEUWE DATUM!

Vanwege logistieke redenen wordt het concert van Ligabue, initieel gepland op 25 mei 2022, uitgesteld. Het concert vindt nu plaats op 28 oktober 2022 in Cirque Royal Brussels.

Aangekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Tickets voor de nieuwe datum zijn vanaf heden te koop via www.gracialive.be

We willen iedereen bedanken voor hun geduld en begrip en kijken er alvast naar uit om jullie in oktober 2022 te mogen verwelkomen in het Koninklijk Circus!

———-

2020 is een belangrijk jaar voor de Italiaanse rockster. Hij viert zijn 30-jarige carrière met een Europese tour. Zijn succesvol traject begon in 1990 met een zelfgetiteld debuutalbum en in september speelt hij de hoofdrol in de concertenreeks “30 years in a day”. Zo staat hij in diezelfde maand in de RCF Arena Reggio Emilia met een al uitverkochte show. 100.000 tickets vlogen de deur uit.

Zijn ongelooflijke rockattitude gecombineerd met het singer-songwritertalent zorgen voor de perfecte formule. Ligabue staat garant voor unieke livemomenten. Zo duurde zijn eerste tour drie jaar lang non-stop. Ook creëerde hij vier verschillende shows voor vier diverse locatietype’s, namelijk clubs, indoor sport arena’s, stadia en theaters. Een unicum waarbij hij steeds het ’sold out’ bordje mocht ophangen en in 2010 won hij zelfs de Tour dell’Anno award.

Het staat dus buiten kijf dat je een show van Ligabue moét hebben bijgewoond!  Tickets zijn beschikbaar vanaf nu via hier.