Laura Pausini – World Tour 2023/2024

Laura Pausini
World Tour

  • 10 februari 2024:
    Vorst Nationaal, Brussel
LAURA PAUSINI WORLD TOUR 2023/2024

HAAR EERSTE CONCERT IN ONS LAND IN  6 JAAR EN HAAR 8 STE PASSAGE IN VORST NATIONAAL!

De langverwachte data van de LAURA PAUSINI WORLD TOUR 2023/2024 zijn eindelijk bekendgemaakt. Eind 2023 zal de Italiaanse ster starten aan haar wereldtournée, met ook een stop in België: Op zaterdag 10 februari 2024 zal ze in Vorst Nationaal in Brussel staan voor een niet te missen concert!

Tickets zijn verkrijgbaar vanaf zaterdag 25 maart om 9u via www.gracialive.be

In december zal Laura Pausini aan haar langverwachte wereldtournee beginnen in Rome, dit na het succes van #LAURA30, de ongelooflijke muziekmarathon waarbij ze in 24 uur maar liefst drie live-optredens gaf op drie podia in New York, Madrid en Milaan om een ongeëvenaarde 30 jaar van haar carrière te vieren.

Deze wereldtrounee wordt een geweldige comeback voor Laura Pausini waarbij ze haar muziek, na de World Tour Première op het San Marcoplein in Venetië en Plaza de España in Sevilla, naar enkele van de meest prestigieuze arena’s ter wereld zal brengen. Haar talloze fans zullen Laura  eindelijk opnieuw kunnen ontmoeten tijdens een show waarbij ze haar uitgebreide repertoire zal verrijken met haar nieuwste muziek, die tevens een nieuw hoofdstuk in haar carrière inluidt.

“Ik ben sinds 2019 niet meer op tournee geweest.” – zegt Laura Pauisini. “Het is wat ik het meest gemist heb de afgelopen jaren.Toen ik met Paolo, vanaf vandaag mijn man, nadacht over onze huwelijksreis, keken we in elkaars ogen en beseften we allebei dat de beste manier om het te vieren en écht gelukkig te zijn, was om weer op het podium te staan.De nieuwe wereldtournee wordt daarom onze eigen huwelijksreis!”

De LAURA PAUSINI WORLD TOUR 2023/2024 wordt georganiseerd en geproduceerd door Friends & Partners. De tournee zal in december starten in Rome (met een eerste concert op 8 december in Rimini) gevolgd door een aantal concerten in de rest van Italië (Mantua, Florence, Eboli, Bari, Padua, Bologna, Turijn, Bolzano en Milaan). Vervolgens zal ze doortrekken naar Europa (Madrid, Barcelona, Lissabon, Brussel, Parijs, Zürich en Stuttgart), Zuid-Amerika (Mexico City, Monterrey, Quito, Buenos Aires, São Paulo, Lima en Bogotá) en de V.S. (Miami, Houston, Chicago, Orlando en Los Angeles), om daarna terug te keren naar New York, waar de 30-jarige marathon begon, ditmaal in de suggestieve setting van Madison Square Garden. Daarna zullen meer tourdata voor deze ongekende tour worden aangekondigd.

Vanaf 23 maart 2023 is ook de vinyl van ‘Un Buon Inizio/Un Buen Inicio’ verkrijgbaar, de nieuwste single van Laura Pausini die gereleased werd door Atlantic Warner, geproduceerd werd door Simon Says en Paolo Carta en geschreven werd door Riccardo Zanotti van Pinguini Tattici Nucleari, Giorgio Pesenti, Marco Paganelli en Laura zelf. Op het vinyl staat ook de gloednieuwe onuitgebrachte track ‘Davanti a noi / Frente a Nosotros’, een nummer geschreven door Laura Pausini, Paolo Carta en Niccolò Agliardi, wat de soundtrack was van Laura en Paolo’s huwelijk.

Mis deze langverwachte terugkeer van Laura Pausini naar België niet, op zaterdag 10 februari 2024 in Vorst Nationaal, Brussel! Tickets gaan in verkoop op zaterdag 25 maart om 9u via www.gracialive.be.

….