Laura Pausini

Laura Pausini

Dit evenement is afgelopen

1993 – 2013: na 20 succesvolle jaren en een flitsende carrière beloont Laura Pausini haar fans dit jaar met een dubbel geschenk.

Op 8 december gaat in het Palalottomatica in Rome (Italië) een nieuwe wereldtournee van start. Tijdens de tournee treedt Laura Pausini op in de meest prestigieuze concertzalen ter wereld: de 20 locaties liggen vast en de zangeres zingt er haar grootste hits – nummers , die haar tot ’s werelds meest geliefde Italiaanse stem uitriepen.

“Laura wil meer contact met haar publiek en samen met hen een intiemere muzikale reis afleggen, vol nummers en anekdotes uit haar hele carrière,” vertelt Ferdinando Salzano. “Ze vroeg ons om in de arena’s een theater na te bouwen. Daar gingen we graag op in, aangezien ze ons met haar liedjes en haar charisma een unieke en opwindende show zal voorschotelen.”

Verder mogen we eind dit jaar een GREATEST HITS verwachten, waarop niet alleen Laura Pausini’s bekendste songs, enkele internationale duetten en exclusieve samenwerkingen, maar ook enkele speciale nieuwe nummers te horen zullen zijn. Het album wordt door Atlantic Warner Music uitgebracht en zal vanaf november in alle muziekwinkels en op het internet verkrijgbaar zijn … het ideale geschenk voor elke fan die 20 jaar succes wil meevieren.