Il Divo

Il Divo

29 JUNI 2018 IN VORST NATIONAAL

Dit evenement is afgelopen

IL DIVO TIMELESS TOUR
Begeleid door een 20-koppig orkest

Il Divo is het ongelooflijke succesverhaal van vier zangers, elk met hun eigen nationaliteit en achtergrond, die de wereld willen laten zien dat muziek grenzen en definities kan overstijgen.

 

Dit multinationale vocale kwartet is wereldwijd uitgegroeid tot een van de best verkopende groepen binnen de klassieke muziek.
Urs Buhler, Sebastien Izambard, Carlos Marin en David Miller ontmoetten elkaar in 2003, na een grondige zoektocht van muziekproducent Simon Cowell. Die wilde vier bijzonder getalenteerde zangers vinden die samen in staat waren tot muzikale magie. Het resultaat: Il Divo. In de jaren die volgden, bleven de vier heren groeien als artiesten en performers en vergaarden ze miljoenen fans over de hele wereld.

Sinds het begin van hun carrière in 2004 heeft Il Divo wereldwijd al een indrukwekkende 30 miljoen albums verkocht, goed voor 160 gouden en platina platen in meer dan 33 landen, en hits als Regresa a mi (Unbreak My Heart), The Time Of Our Lives, Si voy a perderte (Don’t Wanna Lose You) and I Believe In You (Je crois en toi).
In 2006 leverde hun onmiskenbare succes hen zelfs een plaatsje op in The Guinness Book of Records als de commercieel meest succesvolle klassieke crossoverband in de geschiedenis van de muziek.

Il Divo heeft al opgetreden voor de groten der aarde, van Barack Obama tot Hare Majesteit de Koningin van Engeland. Ze hebben gezongen met supersterren als Barbara Streisand en Céline Dion.

In het voorjaar van 2018 verschijnt een nieuw album van Il Divo en gaat ook hun TIMELESS TOUR 2018 van start. Op 29 juni 2018 treden ze met een 20-koppig liveorkest op in Vorst Nationaal.
Wil je deze muzikale magie live meemaken? Aarzel niet en kijk snel hieronder hoe je je ticket kan bemachtigen!