Gianna Nannini

Gianna Nannini

19/04 PBA Charleroi, 24/04 Koninklijk Circus

Dit evenement is afgelopen

DE VELE LEVENS VAN GIANNA NANNINI OF Gianna Nannini.
19/04 PBA CHARLEROI & 24/04 KONINKLIJK CIRCUS BRUSSEL

Voor het eerst in vele jaren trekt Gianna Nannini opnieuw op tournee door Europa. Tijdens een wervelende show van meer dan twee uur, en met de steun van vijf topmuzikanten, twee backing vocals en zes strijkers, blaast ze haar muzikale verhaal nieuw leven in, met een vernieuwende en pittige sound.

Ze brengt naast haar grootste hits “Fotoromanza”, “America”, “Latin Lover”, “I Maschi”, “Meravigliosa Creatura” en “Sei Nell’Anima” ook een aantal nieuwe nummers, waaronder “Vita Nuova” en “Mama”.

Gianna Nannini rondde zopas haar Italiaanse tournee af, goed voor 60 UITVERKOCHTE shows waarvan de twee slotshows plaatsvonden in de Arena di Verona, waar ook de regen te gast bleek, en in de gloednieuwe Arena EXPO in Milaan.

Ze brengt daarnaast ook de dubbel-cd HITSTORY TOUR EDITION uit, met daarbij een dvd met zes liveversies van haar nummers en twee bonustracks, opgenomen met het Bohemian Symphony Orchestra van Praag o.l.v. Will Malone.

De eerste 500 fans die een ticket weten te bemachtigen voor de show in Charleroi of in Brussel krijgen er een exclusieve cd bij, een beperkte oplage met vier liveversies van haar nummers. Dit mooie geschenk zullen de eerste 500 gelukkigen aan de ingang worden overhandigd. Deze fans zullen een bevestigingsmail van de organisator ontvangen, die ze meebrengen naar het concert, met melding dat ze recht hebben op de exclusieve CD.

De HISTORY TOUR belooft een unieke show te worden, een eenmalige kans om Gianna Nannini voor het eerst aan het werk te zien op de Europese podia.

Tickets zijn vanaf heden beschikbaar.