Camille


Vrijdag 4 november 2022
20u (uitverkocht)

Zaterdag 5 november 2022
14u (uitverkocht) & 18u (uitverkocht)
Lotto Arena Antwerpen

Zondag 6 november 2022
11u (extra show)
14u (uitverkocht)

Extra show op zondag 6 november om 11u!
De voorstellingen op vrijdag 4 november om 20u, 5 november (14u én 18u) én 6 november (14u) zijn volledig uitverkocht!

Het goede nieuws blijft maar binnenstromen voor de 20-jarige popzangeres CAMILLE. Na vier uitverkochte shows, is er nu een vijfde show in aantocht! En dit wordt het allerlaatste concert van de novemberreeks.

De laatste extra show zal plaatsvinden op zondag 6 november 11 uur 2022 in de Lotto Arena te Antwerpen.

Zal het dak van de Lotto Arena nog heel zijn na een weekend vol feest?

 

Wie heeft er deze dagen nog niet van CAMILLE gehoord?
Nog maar twintig jaar, maar een artieste waarvan je nu al weet: die gaat het maken!

Nadat ze een hoofdrol kreeg in de hitserie #LikeMe, vroeg Regi haar om op één van zijn singles te zingen en niet lang daarna tekende ze een platencontract bij CNR Records. Haar singles met Regi, ‘Vergeet de tijd’ en ‘Vechter, werden beiden bekroond met Platina en het ziet ernaar uit dat ‘VUURWERK’ (de titelsong van haar eerste album) het zelfs nog beter gaat doen.

En dit is nog maar het begin: In het voorjaar zal CAMILLE in ‘Liefde voor muziek’ enkele originele covers brengen in haar eigen, unieke stijl en in juni brengt ze haar eerste album uit ! 
Het resultaat is een verrassend eigentijds klinkend Nederlandstalige plaat die aanzet tot feesten en dansen maar ook ruimte biedt voor een gevoelige snaar.

Bovendien is ze ook nog eens genomineerd voor maar liefst 3 MIA’s (‘Doorbraak’, ‘Solo vrouw’ en ‘Hit van het jaar 2021’).