a-ha
Hunting High and Low Tour

17 november 2020 – Vorst Nationaal – Brussel

De tickets voor het concert van a-ha op 17 november in Vorst Nationaal: www.teleticketservice.com, www.fnactickets.be en in alle Fnac verkooppunten.

A-HA , HET EERSTE CONCERT IN BELGIË IN 10 JAAR TIJD! 

VERJAARDAGSTOURNEE, 35 JAAR NA DE RELEASE VAN HUNTING HIGH AND LOW 

 Op 17 november 2020 in Vorst Nationaal, Brussel 

Voor het eerst in 10 jaar tijd zal de legendarische popband a-ha opnieuw België aandoen, en wel met zijn Hunting High And Low-tour. Het Noorse trio voerde in de jaren 80 wereldwijd de hitlijsten aan.
“Magne Furuholmen, Morten Harket en Pål Waaktaar-Savoy betreden opnieuw het podium. In de eerste helft van het concert brengen ze nieuwe en oude, vertrouwde en minder vertrouwde nummers ten gehore. Na de pauze spelen ze de tien nummers op hun debuutalbum uit 1985, Hunting High And Low, in originele volgorde.” De plaat ging wereldwijd meer dan 11 miljoen keer over de toonbank en bevatte onder meer dé monsterhit Take On Me, naast The Sun Always Shines On TVTrain Of Thought en de titelsong van het album.
NME noemde Hunting High And Low onlangs “een van de albums die de tand des tijds het beste hebben doorstaan, en vandaag nog steeds goed klinken”.
Geen wonder dat a-ha staat te popelen om het podium van Vorst Nationaal te betreden. Of zoals Pål Waaktaar-Savoy het verwoordt: “Er is geen enkel nummer op het album waar ik niet naar uitkijk om het live te brengen.”