GL-500x300_zwart

JJ Grey & MOFRO

Op 12 februari 2025 komen JJ Grey & Mofro voor de allereerste keer naar België met hun gloednieuwe ‘Olustee’ tour! Het belooft een unieke avond te worden, gevuld met hun kenmerkende mix van soul, blues en rock.

Praktisch

JJ Grey & MOFRO

Op 12 februari 2025 komen JJ Grey & Mofro voor de allereerste keer naar België met hun gloednieuwe ‘Olustee’ tour! Het belooft een unieke avond te worden, gevuld met hun kenmerkende mix van soul, blues en rock.

Praktisch

Informatie

Vanaf zijn begindagen met het spelen van covermuziek achter kippengaas in een juke joint aan de westkant van Jacksonville, terwijl hij nog in een houthandel werkte, tot het spelen van uitverkochte shows op enkele van de grootste podia en muziekfestivals ter wereld: JJ Grey heeft altijd zijn soulvolle eigenheid gebracht. Sinds de release van zijn eerste album ‘Blackwater’ in 2001, heeft Grey diep ontroerende, meesterlijk geschreven, funkified rock en front porch Southern soul muziek uitgebracht.

JJ Grey & Mofro hebben al op talloze festivals gespeeld waaronder Lollapalooza, Bonnaroo, Wakarusa, Austin City Limits Festival, Byron Bay Blues Festival (Australië), Montreal Jazz Festival en Fuji Rock (Japan). In de loop van zijn carrière heeft Grey het podium gedeeld met artiesten als Lenny Kravitz, B.B. King, The Allman Brothers Band, The Black Crowes, Los Lobos, Jeff Beck, Ben Harper, Booker T. Jones, Mavis Staples, en vele anderen. Grey en zijn band spelen nog steeds meer dan 75 shows per jaar in de VS en over de hele wereld.

MetOlustee’zijn tiende album en zijn eerste in acht jaar, en tevens het eerste dat hij zelf heeft geproduced – is Grey terug, zingend over zijn persoonlijke verhalen met universele thema’s van verlossing, wedergeboorte, tegenslag en innerlijke rust. De boodschap van Grey is simpel en krachtig: respecteer de natuur en probeer altijd in het moment te leven. En vergeet nooit het belang van plezier maken! Met ‘Olustee’ heeft JJ Grey opnieuw de grenzen van zijn eigen creatieve muzikale, lyrische en vocale talenten verlegd, en een instant klassieker afgeleverd. Aangedreven door levendig gedetailleerde, tijdloze originele nummers gesponnen uit zijn levenservaringen, druipt Grey’s ruwe bariton van eerlijke passie, dit met de vurigheid van een prediker.

In februari 2025 komt JJ Grey met zijn band naar België in het kader van zijn gloednieuwe ‘Olustee’ tour. Mis zijn allereerste concert in ons land niet, op 12 februari in La Madeleine, Brussel! Tickets zijn te koop vanaf vrijdag 20 september om 10 uur via www.gracialive.be.

Kijk en Ontdek

Gerelateerde Events

Valley

Valley

TOTO

TOTO

Bilk

Bilk