Na wereldwijd succes, komt Video Games Live™ eindelijk naar België! Beeld u de energie en de opwinding van een rockconcert in met de kracht en emotie van een orkest. Voeg daar dan nog de technologie, de interactieve ervaring, de adembenemende beelden en het plezier aan toe dat enkel videospelletjes kunnen bieden. Volledig synchrone hightech-videobeelden, de meest futuristische lichtshow, speciale effecten en speciale interactieve delen op het podium zullen u een onvergetelijke ervaring bieden.

Video Games Live™ werd in 2002 gecreëerd, geproduceerd en gehost door componist Tommy Tallarico, een levende legende in de wereld van de videospelletjes. Video Games Live™ heeft er momenteel al 250 shows in 25 landen op vijf continenten opzitten, met niet minder dan 1 miljoen mensen die de live show gezien hebben.

Video Games Live™ wordt een bijzondere avond die u nog lang bij zal blijven, en dat dankzij de kracht en de passie van de recente kassuccessen of de opwinding en nostalgie van de klassiekers waar u mee bent opgegroeid. Ook als u nog nooit een videospelletje speelde, zal dit buitengewone concert u kunnen bekoren. Mis dit event dus zeker niet en boek snel uw tickets voor Video Games Live™ op 30 oktober in de Lotto Arena Antwerpen!