The Rubens

The Rubens

Op 2 april 2018 in de AB Club van Ancienne Belgique in Brussel

Dit evenement is afgelopen

The Rubens op Million Man Wereldtournee
Op 2 april 2018 in de Ancienne Belgique Club 

The Rubens is een 5-koppige alternatieve rockband uit Menangie, Nieuw-Zuid-Wales, Australië. De band bestaat uit de drie broers Margin: Zaac, Sam en Elliot en hun vrienden Scott Baldwin en William Zeglis.

Hun debuutalbum, The Rubens, was een groot succes en de band gooide meteen hoge ogen in de Aria Charts, de meest prestigieuze hitlijst in hun thuisland.

In 2016, kwam het tweede album, Hoops,uit. Het album sleeptegoud in de wacht en verkocht de Australische arena’s uit.Hun gelijknamige follow up single werd de nummer 1 hit in de ‘Triple J Hottest 100 of 2015’, won platina en zorgde voor een internationale doorbraak.

In 2018 brengen The Rubens hun derde album uit, een voorproever vind je alvast in hun eerste single van het nieuwe album: Million Man, die net gereleaset werd. Het nummer, en ook de rest van het nieuwe album, werden geproducet door Run The Jewels producers: rapper EL-P, Killer Mike en gebroeders Wilder Zoby en Little Shalimar (aka Toribtt Schwartz)..

Na hun grote succes met hun nieuwe single Million Man, een waardige opvolger van de monsterhit Hoops (Million Man liet ondertussen al verschillende radiostations oplichten doorheen Amerika en Australië) maakt The Rubens zich klaar om de internationale podia verder te bestormen met een wereldtournee door 10 verschillende landen.

Ook België is van de partij want op 2 april 2018 treden The Rubens op in de AB Club in Brussel.