The Lord of the Rings in concert

The Lord of the Rings in concert

Dit evenement is afgelopen

Zaterdag 27 december 2014 wordt ‘The Fellowship of the Ring’, het eerste luik van de saga ‘The Lord of the Rings’, tijdens een filmconcert integraal vertoond in het Sportpaleis te Antwerpen. De originele versie van de film wordt op een groot scherm afgespeeld met Nederlandse ondertiteling, terwijl de muziek van de film live door het Nationaal Orkest van België zal worden vertolkt! Er komen maar liefst 250 personen op het podium: een voltallig orkest en een 150 stemmen tellend koor!

“BELEEF DEZE VISUELE PAREL VAN PETER JACKSON
IN COMBINATIE MET DE SUBLIEME
COMPOSITIE VAN HOWARD SHORE”

Op het podium brengen orkestleden van het Nationaal Orkest van België de gebeurtenissen in Middle Earth nóg meer tot leven door de live-uitvoering van de met een Oscar bekroonde filmmuziek van Howard Shore. Deze Canadese componist en dirigent schreef ook de originele soundtrack van onder meer ‘The Fly’, ‘Mrs. Doubtfire’, ‘Philadelphia’, ‘Se7en’, ‘The Aviator’ en ‘Hugo’.

“ENORM SUCCES IN SYDNEY, NEW YORK, LONDEN EN PARIJS”

Lord of the Rings in Concert kende al enorme successen in vele grootsteden… Met maar liefst 35.000 toeschouwers in Londen, 25.000 in Parijs en 15.000 in Rotterdam. En nu eindelijk komt ook Antwerpen aan de beurt, waar Lord of the Rings in Concert duizenden fans in het Antwerpse Sportpaleis in vervoering zal brengen!

Mis deze unieke ervaring zeker niet!