The Hunna

8 mei 2021: Ancienne Belgique, Brussel

The Hunna op 8 mei 2021 in concert in Ancienne Belgique, Brussel

Een van de meest opwindende jonge rockbands die opduikt uit de UK, The Hunna, zal op 8 mei 2021 in de Ancienne Belgique Club in Brussel optreden!

Sinds hun opkomst in de muziekwereld met de debuutsingle Bonfire / She’s Casual was de reis naar het sterrendom fenomenaal. Dankzij hun verzameling van gitaaranthems maakte de vierdelige Watfordse groep snel een naam voor zichzelf dankzij uitverkochte concerten en optredens op grote festivals in heel Europa waaronder Roskilde (DE), Main Square (FR), Reading & Leeds (UK), Benicassim (SP),…

Naast de aankondiging van hun Europese tour in april/mei 2021, komt ook het nieuws van hun langverwachte derde albumrelease op 2 oktober 2020, I’d Rather Die Than Let You In. The Hunna spendeerde enkele maanden in LA voor de opnames met John Feldmann (Fever 333, Blink 182, Biffy Clyro) en Dan Lancaster (Bring Me The Horizon) en bekoorden ons al met nieuwe muziek van het opkomende album: I Wanna KnowDark Times en Cover You ft. Travis Barker.

Mis The Hunna niet op 8 mei 2021 in Ancienne Belgique Club! Tickets gaan in verkoop vanaf vrijdag 18 september om 10u via www.gracialive.