Straight No Chaser

Straight No Chaser

One Shot Tour - 21 sep 2018, La Madeleine, Brussel

Dit evenement is afgelopen

In thuisland Amerika heeft Straight No Chaser geen introductie meer nodig, want sinds de oprichting in 1996 is de mannelijke a capella groep ongekend populair: naast de honderdduizenden cd’s die over de toonbank zijn gegaan, zijn ook hun video’s miljoenen keren bekeken, heeft de groep door het hele land voor uitverkochte zalen opgetreden en staan de tv-programma’s in de rij om ze live in de studio te krijgen.

Straight No Chaser sleutelt momenteel overigens aan nieuwe muziek. In juli zakt de wereldberoemde a-capellagroep alvast met An Evening with Straight No Chaser af naar een aantal steden. Die zomertour volgt op The Speakeasy Tour, waarmee de band vorige zomer zijn Six Pack: Volume 3-EP in de kijker plaatste – vol originele versies van hedendaagse pophits en rockklassiekers, waaronder Sweet Dreams/HandClap, een onnavolgbare mash-up van de Eurythmics-hit Sweet Dreams (Are Made of This) en HandClap, van Fitz and the Tantrums, of de Beyoncé Medley waarmee de band zijn show afsloot. Ook toppers zoals Red Hot Chili Peppers, Coldplay, Oasis, Stevie Wonder, Phil Collins, Paul McCartney, Colbie Caillat en Cee Lo Green hebben hun bijdrage geleverd.

De tournee valt samen met de tiende verjaardag van het platencontract van Straight No Chaser bij Atlantic Records en de release van het debuutalbum Holiday Spirits, nadat een video van de zangers met hun versie van 12 Days of Christmas de wereld veroverde via YouTube en het meest bekeken filmpje werd van 2007. Na de release van Holiday Spirits in 2008 omschreef The New York Times het album als ‘het meest onwaarschijnlijke succesverhaal van het jaar bij een toplabel’. Tien jaar, zes albums en vier EP’s later trekt Straight No Chaser op tournee om de fans te trakteren op de One Shot Tour.

Niet alleen op cd zijn de heren van Straight No Chaser een genot om naar te luisteren, ook live weten ze een verpletterende indruk te maken met hun harmonieuze samenzang en hun speelse en vooral onconventionele versies van popklassiekers.

Tickets & Info:

Tickets voor Straight No Chaser gaan in verkoop op 11 mei 2018 om 10u via gracialive.beticketmaster.be of telefonisch op het nummer 070 660 601 en in alle Fnac verkooppunten.