SALMO

Playlist World Tour 2020

Omwille van overheidsmaatregelen in Italië m.b.t. het coronavirus moet Salmo helaas zijn hele tournee uitstellen, waaronder ook het concert in La Madeleine op 4 april. Uw huidige tickets voor het concert blijven geldig voor een toekomstige datum in oktober / november 2020. We zijn samen met het management van Salmo op zoek naar een nieuwe mogelijke datum in oktober / november 2020. Van zodra die beslist wordt, brengen we alle ticketkopers op de hoogte. Wie er niet bij kan zijn op de nieuwe datum, krijgt uiteraard zijn kaarten terugbetaald.

NIEUWE DATUM: 5/11/2020 in La Madeleine, Brussel! Uw huidige tickets voor het concert blijven geldig voor deze nieuwe datum. Wie er niet bij kan zijn op 5 november, kan een terugbetaling aanvragen bij jouw verkooppunt voor 20 maart 2020 om 10u.

 

—————-
SALMO is een Italiaanse muziekpionier die de conventies van het rapgenre gewijzigd heeft door elementen van Elektronica te mengen met Rap. Hij is nu klaar om de wereld te veroveren met zijn “PLAYLIST 2020 WORLD TOUR”!

SALMO is eerst en vooral een podiumbeest en het publiek volgt!

Het bewijs, met meer dan 260.000 toeschouwers doorheen de Italiaanse arena’s met zijn  “PLAYLIST TOUR 2019” is Salmo gekatapulteerd tot een van de meest populaire artiesten van het moment in Italië.

Zijn album “Playlist”, dat eind 2018 verscheen,  kwam direct op de eerste plaats binnen in de Italiaanse albumcharts ! En maar liefst 13 nummers van het album stonden in de top 16 van de single charts.

Dankzij zijn vaardigheden als regisseur en videomaker koos Jovanotti hem om de video van “Sabato” te regisseren, samen met Nicolò Celaia en Antonio Usbergo. Een jaar later nodigde Jovanotti hem uit als speciale gast op zijn stadium tour.