PETER FRAMPTON FINALE: THE FAREWELL TOUR

11.06.2020 – Vorst Nationaal – Brussel

Tickets beschikbaar via: www.teleticketservice.be, www.fnactickets.be en in alle Fnac verkooppunten.

PETER FRAMPTON FINALE: THE FAREWELL TOUR

Op 11 juni 2020 in Vorst Nationaal, Brussel

Legendarische gitarist Peter Frampton kondigt een afscheidsshow aan in Vorst Nationaal te Brussel op 11 juni 2020 in het kader van de Peter Frampton FinaleThe Farewell Tour.

I look forward to seeing my dear friends in Belgium next year. My Finale Tour is a trip through my music with my incredible Peter Frampton Band,” zegt Frampton.

Peter Frampton blijft een van de meest geprezen artiesten uit de rockgeschiedenis. Dit jaar overhandigde de Music Business Association hem de Chairman’s Award for Sustained Creative Achievement op de Awards & Hall of Fame Dinner dat deel uitmaakt van het jaarlijkse congres van de Association – Music Biz 2019. Frampton werd ook geëerd met de Les Paul Innovation Award tijdens de 34e, jaarlijks terugkerende TEC Awards op de NAMM Show in 2019 en vierde de 43e verjaardag van zijn vijfde solo-album, Frampton Comes Alive!, een van de best verkochte liveplaten aller tijden (meer dan 17 miljoen verkochte exemplaren wereldwijd).

In oktober 2019 beëindigde Frampton het Noord-Amerikaanse deel van de Finale Tour. De nieuwe internationale data zullen de tour afronden – waarna Frampton plant om op pensioen te gaan omwille van de diagnosis van de auto-immuunziekte Inclusion Body Myositis (IBM). IBM is een progressieve spieraandoening die gekenmerkt wordt door spierontstekingen, zwakte en atrofie.

Tickets gaan in verkoop vanaf donderdag 19/12 om 10u via www.gracialive.be