Meer dan 10 miljoen verkochte platen wereldwijd.
19 Platina-certificaten voor zijn albums in Italië.
Meer dan 600 concerten over de hele wereld.

Op 25 november komt hij naar België en zal hij optreden in het Koninklijk Circus in Brussel.

Tickets zijn verkrijgbaar  via www.ticketmaster.be, telefonisch via 070 660 601 (€0,30/min), via www.fnactickets.be en in alle Fnac verkooppunten

Vanaf november zal NEK opnieuw optreden in het buitenland in een reeks live-events in de grote steden in Europa, onder andere in Spanje, het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk. Dé kans voor al zijn Europese fans om de nummers op het nieuwe album en de hits die al vijfentwintig jaar de harten van het publiek wereldwijd hebben veroverd live te beluisteren.

Voor zijn volledige biografie – klik hier

Op 25 november komt hij naar België en zal hij optreden in het Koninklijk Circus in Brussel.

Tickets zijn verkrijgbaar vanaf maandag 18 maart om 11h via www.ticketmaster.be, telefonisch via 070 660 601 (€0,30/min), via www.fnactickets.be en in alle Fnac verkooppunten 

Overzicht van alle data van de Europese tournee:

18 november – MÜNCHEN – TonHalle
25 november – BRUSSEL – Koninklijk Circus
26 november – PARIJS – Bataclan
30 november – LUXEMBURG – Rockhal Club – Klik hier voor tickets concert NEK in Luxemburg
1 december – LONDEN – Shepherd’s Bush
2 december – MADRID – Teatro Nuevo Apolo

Voor hij van start gaat met zijn Europese avontuur zal NEK eerst nog live schitteren op een van ‘s werelds meest prestigieuze en mooiste locaties, de ARENA VAN VERONA, twee jaar na het uitverkochte concert van 2017 voor 12.000 toeschouwers. Dit wordt zijn niet te missen terugkeer live … een magische avond waarop het publiek in de Arena zich rond NEK zal scharen en zich zal laten meeslepen door nieuwe nummers en klassiekers, maar ook door de fantastische energie die hij altijd uitstraalt, in combinatie met het oprechte enthousiasme dat hij telkens weer weet over te brengen in zijn optredens.

Ook is het wachten op het nieuwe album van NEK Filippo Neviani bijna voorbij: zijn nieuwe opnameproject (verdeeld door Warner Music Italy) ligt vanaf 10 mei in alle winkels, tien jaar na de plaat Unici. Op het album staat MI FARÒ TROVARE PRONTO, een nummer dat hij bracht tijdens het 69e Festival di Sanremo. Dit nummer, dat momenteel op de radio wordt gedraaid, schreef hij samen met Luca Chiaravalli en Paolo Antonacci. Het is geïnspireerd op een gedicht van Jorge Luis Borges, It’s love, en een reis die Nek vorig jaar maakte naar de Braziliaanse favela’s, waar hij met eigen ogen kon zien wat liefde echt kan verwezenlijken.

Bekijk de officiële videoclip van MI FARÒ TROVARE PRONTO hieronder