N8N

N8N

Dit evenement is afgelopen

KOOP TICKETS LOCATIE

Live in de Monty

DONDERDAG 22 SEPTEMBER
Deuren 20u00 – Concert: 20u30
Einde concert: 22u00

Na voorprogramma’s voor Seal, Simply Red en Macy Gray gaat N8N samen met een Antwerpse band ‘The Bobby James family’ een eigen show headlinen !

Voor N8N en ‘The Bobby James family’ is de challenge accepted. In 15 dagen moeten zij 300 tickets verkopen. Via hun social media sites zullen zij u op de hoogte kunnen houden van de verkochte tickets. Deze zullen up to date blijven tot op de dag van het concert.

Na jaren in clubs en bars gespeeld te hebben, is de tijd voor N8N aangebroken zelf een concert op poten te stellen.

Maak kennis met de ‘moves & grooves’ van onze Belgische ‘Funk & Soul’ brothers. Mis deze kans niet om N8N en ‘The Bobby James family’ aan het werk te zien in het prachtige kader van de Monty vlakbij het Zuid in Antwerpen.

 

N8N speelde vooral in het buitenland met optredens in New York, Shanghai, Tel Aviv en Kaapstad. Begin dit jaar begon hij met het releasen van maandelijkse tracks via zijn website en social media. Hij bracht onder andere een live opname van zijn debuut album ‘Who Is He’ live in de AB uit. De EP ‘Better Call Soul’ is zijn laatste release en zal op 22 september ook verkrijgbaar zijn op CD.

Music and more: n8nmusic.com

TICKETS


MONTY