Music Show Scotland is de grootste Schotse indoorshow ter wereld en heeft een divers en avondvullend programma met Keltische muziek en dans, waarbij de nodige humor en entertainment niet ontbreken.

Meer dan 200 pipers, drummers, danseressen, muzikanten en zangeressen voeren een spectaculaire show op voor een prachtig decor. Het levensgrote “Highland Valley Castle” is speciaal ontwikkeld voor de Music Show Scotland en is 40 meter breed en 15 meter hoog.

Als de enorme massed band in een full dress uniform door de kasteelpoort komt marcheren, is kippenvel gegarandeerd. Legendarische muziek als “Amazing Grace” en “Highland Cathedral” zijn slechts een klein onderdeel van het 3 uur durende programma. Combinaties van traditionele muziek met moderne pop- en rockmuziek zoals “You are the voice” en “Music”, verzorgd door de eigen “Castleband”, zorgen voor een onvergetelijke avond.

Het Schotse Highland Dancing en het Ierse Tapdancing, bekend van o.a. Riverdance, ontmoeten elkaar. Dansgroepen voeren – begeleid door livemuziek – traditionele en moderne dansen op, en door het bijzondere decor waant u zich in de Schotse hooglanden.

Mis dit unieke spektakel niet!

Tickets zijn in verkoop op teleticketservice.com of telefonisch 070 345 345 (€0,30/min)