Mel C

9 februari 2022: Trix Antwerpen

 

Door de coronacrisis en de maatregelen die hieraan verbonden zijn, zijn we genoodzaakt om het concert van Melanie C, dat initieel voorzien was op 18 mei 2021, te verplaatsen.  Het concert zal nu op 9 februari 2022 in het Trix, Antwerpen plaatsvinden.

Aangekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum.

Tickets voor de nieuwe datum zijn vanaf nu te koop via bit.ly/MelC-Antwerp

We wensen iedereen te bedanken voor hun geduld en begrip en kijken er alvast naar uit om jullie in 2022 te mogen verwelkomen in Trix!

—————-

Melanie C op 9 februari 2022 in concert in de Trix in Antwerpen

Het nieuwe album Melanie C verschijnt op 2 oktober

“Her best work since she went it alone 20 years ago…recalls classic Robyn and the carefree joy of Carly Rae Jepsen”
 – The Guardian

Het album Melanie C nam onlangs een vliegende start met de nieuwste single In And Out Of Love (Bekijk de bijhorende videoclip hier, die met respect voor social distancing werd gedraaid in het Londense Alexandra Palace). Ook de krachtige nieuwe single Blame It On Me prijkt op het album en werd al meteen een van de 20 meest gedraaide nummers in het VK, terwijl de eerste single op het album, het persoonlijke Who I Am, op iTunes wereldwijd naar nummer 1 klom. Met passages in onder meer The Late Late Show With James Corden en The One Show op BBC 1 wist Melanie fans in alle hoeken van de wereld te bereiken de afgelopen maanden!

Gevoed door haar liefde voor disco, elektronische muziek en poppy anthems klinkt haar nieuwe album als een avontuur van bezinning, ontwikkeling en aanvaarding. Des te meer door haar keuze voor samenwerkingen met bijvoorbeeld Nadia Rose of Shura en remixes door Joe Goddard (naast een reünie met haar trouwe bondgenoot Richard ‘Biff’ Stannard). Melanie C blijft altijd zichzelf, of ze nu een BRIT Award aan vriendin Billie Eilish uitreikt of het debat rond depressie, een positief zelfbeeld en de LGBTQ-gemeenschap een stem geeft. Nooit eerder was ze zo aanwezig.

Hoewel ze al meer dan 100 miljoen platen verkocht en tal van BRIT, Ivor, Billboard en Olivier Awards op zak heeft, voelt dit voor Melanie C aan als een nieuw, zelfzeker pad, en een nieuw en glansrijk hoofdstuk vol Girl Power.

Kortom een niet te missen concert op 9 februari 2022 in Trix Antwerpen!

Melanie C - In and Out Of Love