#MENGONILIVE2016

Na de langverwachte tournee die op 28 april in Turijn van start gaat en nu al 11 uitverkochte voorstellingen telt, ZAL DE TOURNEE IN NOVEMBER DOORGAAN MET NIEUWE VOORSTELLINGEN
IN ITALIE EN DE REST VAN EUROPA
En op 8 December in concert in het Koninklijk Circus in Brussel

#MENGONILIVE2016 voor het eerst in Europa!

Na de langverwachte tournee, die op 28 april van start gaat en nu al 11 uitverkochte voorstellingen telt, zet Marco Mengoni zijn spannende avontuur verder met nieuwe voorstellingen in Italië en de rest van Europa.

#MENGONILIVE2016 volgt op het met lof onthaalde nieuwe album van Marco Mengoni, LE COSE CHE NON HO, dat op 4 december 2015 door Sony Music werd uitgebracht en al drie keer platina behaalde.

Het tweede deel van de tournee begint op 12 november in het Italiaanse Mantua, in de Palabam Arena, en doet nog negen andere Italiaanse steden aan. Daarna is de rest van Europa aan de beurt (met voorstellingen in Frankfurt, Brussel, Amsterdam, Parijs, Luxemburg, Zürich, Keulen, Wenen en Warschau – zie onder voor het volledige overzicht).

Deze nieuwe, ongelooflijke tournee levert nog maar eens het bewijs van Marco Mengoni’s fenomenale succes, zowel in Italië als daarbuiten.

Marco Mengoni sleepte al verschillende prijzen in de wacht, waaronder negen MTV Italian Music Awards en de MTV European Music Award for Best Southern European Act. Bovendien is hij de eerste Italiaanse artiest ooit die de MTV Europe Music Award for Best European Act in ontvangst mocht nemen.

De clip van zijn populaire single Guerriero werd maar liefst 43 miljoen keer bekeken op VEVO, en de videoclip van zijn jongste single Ti ho volute bene veramente was al goed voor 33 miljoen views.

Tickets zijn te koop via de volgende kanalen:

Online: www.gracialive.be en www.cirque-royal.org
Telefonisch: Op de 02/218.20.15
Of in alle Fnac Verkooppunten

Surf voor meer informatie naar www.marcomengoni.it

#MENGONILIVE2016 TOUR DATES:

[WPSM_AC_SH id=2020]