4 december 2019 – La Madeleine Brussel

De tickets voor het concert van Marco Mengoni op 4 december in La Madeleine: www.gracialive.be, www.ticketmaster.be, www.fnactickets.be en in alle Fnac verkooppunten.

Na 5 studio- en 2 live-albums, 48 platina platen en video’s die meer dan 500 miljoen keer werden bekeken op YouTube, 6 uitverkochte Italiaanse tournees en meerdere optredens op de grootste Europese festivals, wordt Marco Mengoni beschouwd als een van de meest innovatieve en populaire Italiaanse en Europese artiesten.

Atlantico, het recentste album van Marco Mengoni, ging meermaals platina nadat het in november 2018 zowel in het Italiaans als in het Spaans werd uitgebracht. Het schoot meteen naar de top van de hitlijsten en er staan intussen meer dan 40 miljoen streams op de teller. De release van het album werd voorafgegaan door de nieuwe platina single Hola (I say), een duet met de gerenommeerde internationale artiest Tom Walker, die al 19 miljoen keer werd gestreamd op Spotify.

Na een preview in Europa werd het startschot voor de langverwachte nieuwe tournee #MengoniLive2019 op 27 april gegeven in Turijn. Er werden meer dan 200.000 tickets verkocht in Italië.

Mis Marco Mengoni niet tijdens zijn Atlantic Tour, op 4 december om 20.00 u. in La Madeleine in Brussel!

De tickets voor het concert van Marco Mengoni op 4 december in La Madelein: www.gracialive.be, www.ticketmaster.be, www.fnactickets.be en in alle Fnac verkooppunten.