Ludoviq & N8N

Ludoviq & N8N

Live op 15 maart in Bar Black Smoke te Antwerpen

Dit evenement is afgelopen

Twee album presentaties, een dubbelconcert: Ludoviq & N8N, live op 15 maart in Bar Black Smoke te Antwerpen.

15 februari 2018. Ludoviq, bekend van onder andere De Nieuwe Lichting en de Voice van Vlaanderen en N8N, presenteren samen hun nieuwe albums met een live dubbelconcert en afterparty in de bar van Black Smoke in Antwerpen.

N8N speelde al eigen shows en verzorgde de voorprogramma’s van Seal en Simply Red in Belgie, maar ook internationaal speelt hij live gigs van New York, Tel Aviv tot in zijn tweede thuisstad Kaapstad, Zuid Afrika. De plek waar hij de Belgische winters doorbrengt met studio opnames en cluboptredens. Naast artiest fungeert hij ook in de rol van DJ en promoter. Zo organiseert hij al 12 jaar lang The Love Below, het nightlife concept staat garant voor een portie vette funk, hip-hop, en veel soul. Daarnaast organiseerde hij ook tweemaal de aftershow van Prince in Brussel.

Ludoviq kreeg van thuis uit muziek met de paplepel ingegoten. In het kerkkoor zette hij zijn eerste stappen in de muziek. Op 14-jarige leeftijd schreef hij zijn eerste songs en op zijn 17de zette hij ‘Société Anonyme’ op waarvan hij de frontman was. Met deze band wonnen ze de Kif Kif Awards, Latent- Talent, Vi.be on air en stond hij snel op de grote festivals. Na een aantal muzikale omzwervingen is Ludoviq thuisgekomen en is hij een duidelijke weg ingeslagen waar hij als artiest voor staat.

Nu is het hoog tijd om de krachten te bundelen, twee likeminded artiesten en vrienden. N8N wilde al enige tijd zijn ervaring en passie voor live optredens en nightlife events combineren. Met The Love Below Label Night plannen en produceren N8N en Ludoviq eigenhandig meerdere avonden om beide cd’s te presenteren. Naast Antwerpen staan ook Brussel, Gent en Leuven op de planning. Tevens worden plannen gemaakt om de grens over te gaan en een albumpresentatie te organiseren in Amsterdam.

De kick off van The Love Below Label Night vindt plaats in hun thuisstad Antwerpen in Black Smoke, de sfeervolle bar van Kasper Stuart die de heren al meerdere malen een podium bood in zijn andere zaak, The Dirty Rabbit. Met The Love Below Label Night op 15 maart zal er voor het eerst een live optreden plaatsvinden in de bar.

Over de albums

N8N
Voor de opnames van Second 2 None, het tweede album van N8N, werkte hij met vier  verschillende producers, in de steden New York, Los Angeles, Kaapstad en Antwerpen. De rode draad door het album is soul met invloeden van hedendaagse funk, pop, rock, hiphop en zelfs reggae. Catchy refreinen en funky grooves blijven de formule voor N8N, absolute feelgood muziek! De eerste single ‘Cape Town’ is eind vorig jaar positief onthaald in Zuid Afrika en belandde in de speellijsten van de nationale radiozenders. Het succes van ‘Cape Town’ zorgde voor een plek in de line up van het internationale Jazz Festival in Kaapstad, waar hij aankomende 23 maart zal spelen. Zijn tweede single ‘Love Is A Feeling’ is recentelijk uitgebracht in Belgie. www.n8nmusic.com

Ludoviq
Ludoviq schreef en speelde grotendeels alle muziek in van zijn nieuwe EP Changes. Zijn sessies in de studio leverden enorm veel materiaal op, maar hij besloot een EP te lanceren met de eerste vijf nummers. Ludoviq’s muziek heeft een eigen sound met funk,  soul, rock en hip-hop invloeden die gekleurd wordt door zijn warme soulstem. Met een van de songs van de EP, ‘The Reminiscence’ werd hij in 2017 verkozen tot finalist van De Nieuwe Lichting, een jaarlijkse wedstrijd georganiseerd door Studio Brussel. Uit 850 inzendingen werd hij gekozen tot één van de acht finalisten. Na de eerste singles ‘The Reminiscence’ en ‘Out Of Love’, brengt hij zijn nieuwe single en titeltrack van het album ‘Changes’ nu uit. www.ludoviq.be