LODOVICA COMELLO

LODOVICA COMELLO

24 april 2015 om 20 uur in het Koninklijk Circus te Brussel.

Dit evenement is afgelopen

Francesca, de beste vriendin van Violetta in de serie op Disney Channel, zal voor de eerste keer een concert geven in België, dit op 24 april 2015 om 20 uur in het Koninklijk Circus te Brussel.

Opgelet: Enige datum in België!

Lodovica werd op 13 april 1990 in het Italiaanse San Daniele del Friuli geboren. Deze jonge, talentvolle artieste werd in 2012 een echte ster dankzij haar rol in de tv-serie Violetta, een productie van Disney Channel. Sindsdien is ze een groot idool voor jongeren overal ter wereld.
Lodovica is actrice, zangeres, danseres en zelfs componiste, en komt al op erg jonge leeftijd in de showbusiness terecht. Op 16-jarige leeftijd gaat ze studeren aan de MAS, een prestigieuze school in de Italiaanse hoofdstad Milaan, waar ze lessen Musical volgt.

Twee jaar later, in 2008/2009, wordt ze voor de Italiaanse tournee van “Il Mondo di Patty”, de Italiaanse versie van Het Lelijke Eendje, aangenomen als zangeres. Voor de Spaanse tournee mag ze naast Laura Natalia Esquivel aan de slag als danseres.

In 2011 neemt ze als achtergrondzangeres deel aan de Europese tournee van de Argentijnse actrice Brenda Asnicar.
Maar in 2012 neemt de carrière van de knappe Italiaanse pas echt een vliegende start. Ze krijgt immers de rol van Francesca aangeboden, de beste vriendin van Violetta in de gelijknamige successerie op Disney Channel. Haar talent voor zang en dans lijkt maar geen grenzen te kennen.

Naar aanleiding van dat succes neemt Lodovica, samen met Violetta (Martina Stoessel) en alle andere helden van de serie, in 2013-2014 deel aan een wereldwijde concerttournee die tijdens 8 concerten in Parijs vorig jaar meer dan 22.000 mensen op de been bracht. Daarna volgden nog 12 andere landen in Europa en Latijns-Amerika.
Op 19 november 2013 komt Lodovica’s eerste album uit, ‘Universo’, en enkele maanden later, op 13 maart 2014 scheert de officiële videoclip van haar song Otro Dia Mas hoge toppen. In 2013 leent ze haar stem in het Italiaans aan een personage in Monsters University, aan de zijde van Martina Stoessel.
In 2014 begint Lodovica met de opnames van het derde seizoen van Violetta, waarin ze één van de belangrijkste personages van de beroemde studio 21 zal worden.

In 2015 gaat Lodovica Comello op wereldtournee met haar album Universo.
Op vrijdag 24 april 2015 treedt ze op in het Koninklijk Circus in Brussel. Dit is een uitzonderlijke gelegenheid en de enige datum in België … mis het optreden dus niet!

Website: http://www.lodovicacomello.com/
Twitter: https://twitter.com/@lodocomello
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCWvxzlX2GboGbuMxKlxpFqw
Facebook: https://www.facebook.com/lodovicacomello
Instagram: http://instagram.com/lodocomello