Laura Pausini

Laura Pausini

OP 21 OKTOBER IN VORST NATIONAAL

Dit evenement is afgelopen

LAURA PAUSINI OP 21 OKTOBER IN VORST NATIONAAL
2018 IS HET JAAR
 VAN DE MUZIKALE TERUGKEER VAN LAURA PAUSINI
NIEUWE SINGLE IN JANUARI ALS VOORBODE VAN EEN GLOEDNIEUW ALBUM 

Het nieuwe muziekproject van Laura Pausini gaat in januari van start met een nieuwe single, begin volgend jaar gevolgd door een gloednieuw album.
Na haar uitverkochte wereldtournee in 2016 kondigt Laura Pausini haar terugkeer aan in 2018, met twee concerten – op 21 en 22 juli – in haar geliefde Italië, in het Circo Massimo (Circus Maximus) van eeuwige stad Rome. Het wordt een bijzondere start voor haar wereldtournee, want ook The Rolling Stones en Bruce Springsteen mochten hier al optreden.

Laura was in 2007 de eerste vrouw die optrad in het San Siro-stadion en mag die eer ook in Circus Maximus herhalen, met twee historische avonden voor de Italiaanse muziek. Na deze speciale dubbele première toert ze door heel Europa, de Verenigde Staten en Latijns-Amerika, waar ze deze week als coach The Voice Mexico won met haar pupil Luis Adrián Cruz Ramos.

Dit nieuwe hoofdstuk begint voor Laura al in januari, met de release van haar nieuwe single, die later in 2018 wordt gevolgd door een gloednieuw album.

“Ik kan niet meer wachten, ik ben er nu klaar voor. Er wacht me weer een spannende uitdaging. Muziek is mijn leven en binnenkort zal ik met mijn stem, mijn gedachten en mijn hart van me laten horen. Sterker dan ooit.” LAURA PAUSINI

Laura is overal ter wereld de populairste Italiaanse zangeres, en verkocht al miljoenen platen. Na 25 jaar carrière is het tijd voor een nieuw record.

Laura Pausini zal ook in ons land optreden op 21 oktober 2018 in het Brusselse Vorst Nationaal.

TICKETS & INFO 

Tickets via www.gracialive.bewww.teleticketservice.be of op het nummer 070 345 345 (0,30€/min) en in alle Fanc verkooppunten.