Larkin Poe
NIEUWE DATUM: 13 maart 2021

Europe 2021, Ancienne Belgique

THE NASHVILLE SISTERS LOVE(LL) BRUSSELS

Omwille van de huidige gezondheidsmaatregelen, zal het concert van Larkin Poe in de Ancienne Belgique verplaatst worden van 12 mei 2020 naar 13 maart 2021.

Indien u een ticket hebt gekocht voor het concert in Brussel, zal deze geldig blijven voor de nieuwe datum. 

Alle klanten worden nog gecontacteerd door de Ancienne Belgique.

 

Tussen Larkin Poe en Brussel is stilaan een waar liefdesverhaal aan het ontstaan!

Na een uitverkochte show in La Madeleine (Box) in april 2019 en het voorprogramma van ZZ TOP te hebben verzorgd in juni 2019 in Vorst Nationaal keren de Lovell zussen, Rebecca en Megan, voor een derde keer op 1 jaar tijd terug naar onze hoofdstad!

LARKIN POE behoudt een rebelse houding in het traditionele genre van de Amerikaanse roots- en soulmuziek, voegt gevoelige popklanken toe, vermengt traditionele elementen uit rock & soul met drumsamples en moderne productiewaarden.

 

IN DE PERS 

“De toekomst van de Blues-Rock is vrouwelijk” – Le Soir

“Larkin Poe vestigde zich als vaste waarde met een uniek geluid in rootsrock, ze vermengen Haim-achtige stemharmonieën met vette, heftige gitaarriffs die geen twijfel laten bestaan waarom ze iemand als Costello onder hun fans mogen rekenen.” – Rolling Stone

“Rolling Stones 10 artiesten om te volgen in 2018” – Rolling Stone

Fun Facts

Deelden een podium samen met Elvis Costello, Conor Oberst, Gary Clark Jr., ZZ Top, Keith Urban en mochten recent het voorprogramma verzorgen van de Noord-Amerikaanse tour van Bob Seger!

Hun laatste album “Venom & Faith” ging rechtstreeks naar de nummer 1 positie van Billboard’s “Blues Albums” Charts

De groep bestaat uit de in Atlanta geboren en in Nashville wonende zussen Rebecca (leadzang, elektrische gitaar) en Megan (harmoniezang, lapsteelgitaar) die de band noemden naar de vader van hun betovergrootvader, een verre neef van schrijver Edgar Allan Poe.