Kid Trunks x Craig Xen: Members Only vs The World Tour

Geannuleerd – 31/05/2019 – La Madeleine Brussel

Tickets verkrijgbaar via www.ticketmaster.be en in alle Fnac verkooppunten

Wegens ernstige stem- en gezondheidsproblemen heeft Craig Xen de eerste 4 data van zijn Europese tournee moeten annuleren.

Helaas is zijn gezondheidstoestand ondertussen niet verbeterd en is Craig Xen genoodzaakt om de rest van zijn Europese tournee ook te annuleren.

Als gevolg zal het concert op vrijdag 31 mei in La Madeleine in Brussel niet doorgaan.

De volledige terugbetaling van uw tickets gebeurd automatisch op het rekeningnummer waarmee u uw tickets hebt betaald. Gelieve te noteren dat een terugbetaling zo’n 15 werkdagen kan duren.

Indien u per overschrijving hebt betaald, gelieve uw rekeningnummer door te sturen naar help@ticketmaster.be

Indien u nog vragen heeft over uw tickets, kan u het nummer 070/222107 bellen

Indien u nog vragen heeft over het concert, kan u ons altijd bereiken op het nummer 032609494

Na het heengaan van hun goede vriend en leider van de group, XXXTENTACION, zag het er voor Members Only niet al te best uit. Maar de group featuring Ski Mask the Slump God, Craig Xen, Kid Trunks en nog anderen waren vastbesloten om het nalatenschap van hun goede vriend niet zomaar verloren te laten gaan. Ze besloten om Members Only Vol. 4 op te nemen als een ode aan X, waarbij ze een ongelooflijk divers en diepzinnig project lanceerden dat het beste van elk lid laat zien. Het project, release dit voorjaar, zal de groep, terwijl ze op hun Members Only vs The World Tour van February tot Mei (Featuring Kid Trunks, Craig Xen) zijn, zeker verder mainstream lanceren.

Tickets verkrijgbaar via www.ticketmaster.be en in alle Fnac verkooppunten