Joe Satriani

Joe Satriani

Dit evenement is afgelopen

Binnenkort op 21 april 2018: G3 European Tour in de Stadsschouwburg met Joe Satriani live en Uli Jon Roth formerly The Scorpions en met John Petrucci van Dream Theater.

Joe Satriani trakteert het publiek op dinsdag 24 juni op een muzikaal feest in het Antwerpse Rivierenhof. Zo weet u die avond meteen wat gedaan!

Sinds Surfing With The Alien (1987) zijn de vakbladen het erover eens: Joe Satriani is een van ’s werelds beste gitaristen. Sindsdien bevestigden verschillende albums en tournees zijn status als buitengewoon begenadigd muzikant. Naast zijn solocarrière vormt Joe samen met Sammy Hagar, Michael Anthony (Van Halen) en Chad Smith (Red Hot Chilli Peppers) de groep Chickenfoot, met als resultaat een album dat wereldwijd een groot succes kent en in de Verenigde Staten zelfs bekroond werd met verschillende awards.

Het nieuwste soloalbum van Joe Satriani, Unstoppable Momentum, is een knap staaltje puur instrumentaal geluk.

Hij verkocht al 10 miljoen albums, werd 14 keer genomineerd voor een Grammy Award, trad op met de allergrootsten (Mick Jagger, Deep Purple), bracht een reeks instrumentale platen uit die de inspiratie vormden voor tal van gitaristen … kortom, muziek is voor Joe Satriani een passie!

Daarom wil hij zijn Belgische fans op dinsdag 24 juni, een intiem concert voorschotelen op de planken van het Antwerpse Rivierenhof.