Joe Purdy

Joe Purdy

Dit evenement is afgelopen

Joe Purdy is een Noord-Amerikaanse singer-songwriter met maar liefst tien albums op zak. Hij treedt op 17 November in DE Amerikaanse roadBAR van Antwerpen ‘The Dirty Rabbit’! (meer over The Dirty Rabbit Hieronder)

Zijn recentste album Who Will Be Next? zit diep geworteld in de muzikale traditie van onder meer Pete Seeger, Woody Guthrie, Bob Dylan en Phil Ochs, zij het met een flinke portie vernieuwing.
Purdy’s vastberadenheid om de grote namen uit de Amerikaanse folk te eren met zijn unieke schrijverstalent en zijn rijke stem toont ons wat hij al heeft bereikt en hoe sterk hij als hedendaagse artiest al is gegroeid.
 
De singles ‘Wash Away’, ‘I Love The Rain The Most’, ‘The City’ en ‘Far Away Blues’ kregen internationale bekendheid doordat ze onder meer onder diverse Amerikaanse series en films zijn geplaatst. Zijn zachte stem en gemoedelijke folkliedjes zijn herkenbaar voor de luisteraar, stellen gerust en toveren een glimlach op ieders gezicht.

Geen betere locatie om zijn Belgische intrede te doen als The Dirty Rabbit:
The Dirty Rabbit is een rauwe Amerikaanse roadbar, recht uit de films. Een bikercafé, maar dan zonder bikers. Een stripbar, zonder strippers. Het is een cocktailbar waar je ook terecht kan voor craftbeers en Bourbon en werd in 2015 verkozen tot beste Belgische Bar. Kortom de perfecte locatie om dit opkomend Amerikaans talent te ontvangen, een combinatie die u ongetwijfeld een onvergetelijke avond zal bezorgen!

 

VIDEO