IL VOLO

IL VOLO

Op 26 April 2017 in Vorst Nationaal Begeleid door een 40 koppig orkest

Dit evenement is afgelopen

Notte Magica, Een eerbetoon aan de 3 tenoren!

Op 26 April 2017 in Vorst Nationaal Begeleid door een 40 koppig orkest

De bekroonde pop-operagroep IL VOLO, keert terug naar ons land. Vorig jaar was hun concert in het Koninklijk Circus in Brussel in minder dan 48 uur uitverkocht!
Een terugkeer kon dus niet uitblijven… Op 26 april 2017 is het zover met een concert in Vorst Nationaal.
Ditmaal worden ze op het podium begeleidt door een een voltallig symfonisch orkest.

Met hun jongste album NOTTE MAGICA brengen ze hulde aan de drie tenoren José Carreras, Plácido Domingo en Luciano Pavarotti, die 26 jaar geleden een legendarisch optreden gaven in het Teatro delle Terme di Caracalla: een mooie herinnering voor wie er toen bij was, en dé gelegenheid voor nieuwe fans om de magie van die nacht te herbeleven.

Piero Barone, Ignazio Boschetto en Gianluca Ginoble werden ontdekt door de gerenommeerde manager Michel Torpedine, die wereldfaam verwierf als ontdekker van de grote Italiaanse tenor Andrea Bocelli. IL Volo combineert traditionele opera en het klassieke symfonische repertoire met popmuziek.
De zangers van Il Volo hadden maar een paar jaar nodig om indruk te maken op muziekliefhebbers overal ter wereld met hun zangtalent en podiumprésence.
Zo toerden ze onder andere met de legendarische zangeres Barbra Streisand. In 2015 wonnen ze het prestigieuze zangfestival van San Remo. Hiermee traden ze in de voetsporen van Italiaanse supersterren zoals Eros Ramazzotti, Laura Pausini en Andrea Bocelli. Ondertussen haalden hun albums wereldwijd meermaals platina.

Kortom voldoende redenen om dit concert niet te missen!