IDINA MENZEL

IDINA MENZEL

Het concert in Antwerpen, Amsterdam en Dublin te annuleren.

Helaas kan de show van Idina Menzel op 22 juni in Stadsschouwburg Antwerpen niet doorgaan. Wegens onvoorziene logistieke problemen is Idina Menzel genoodzaakt het concert in Antwerpen, Amsterdam en Dublin te annuleren.

Onze oprechte excuses
Gracia Live Team

Original info: ET MEER DAN 50 NOORD-AMERIKAANSE, JAPANSE EN EUROPESE STEDEN AAN

The Denver Post noemde Idina “de Barbra Streisand van haar generatie”. Tijdens haar uitverkochte concerten veroverde ze de harten van tal van toeschouwers wereldwijd, dankzij haar onweerstaanbare charme, gevatheid en vocale kundigheid. Tijdens de tournee zal Idina haar toeschouwers meenemen op een  reis, met liedjes uit haar album “idina.”,  klassieke popsongs en de beste musicalnummers.
“[Idina] sings beyond anyone’s idea of reasonable vocal or emotional limits …”
– New York Magazine
“[Idina has a] tear-down-the-house voice and commanding personality …”
– Variety
Icoon Idina Menzel mocht al een Tony Award mee naar huis nemen en kan bogen op een rijkgevulde carrière, zowel op de planken als op het witte doek, maar vooral in de muziekwereld. Idina leende haar stem voor prinses Elsa in de Disneyhit FROZEN, waarin ze het Oscar-winnende lied van de film – “Let it Go” – zingt. Na haar uitvoering van het lied op de 86e uitreiking van de Oscars, schreef ze geschiedenis als eerste persoon ooit die een hit scoorde in de Billboard Top 10 en tegelijk een Tony Award voor beste actrice in de wacht sleepte.Idina sloot het jaar 2016 af met een vijfde originele studioalbum “idina.” en de opnames voor de Lifetimes remake van Beaches, die op 21 januari 2017 voor het eerst uitgezonden werd en waarin ze de rol speelt van CC, destijds onsterfelijk gemaakt door Bette Midler.Idina werd voor het eerst voor een Tony genomineerd als Maureen in de met een Pulitzer Prize bekroonde musical Rent. Uiteindelijk won ze de Award voor haar rol als Elphaba in Wicked. Andere opmerkelijke rollen waren die van Rachel Berry’s moeder Shelby Corcoran in de succesvolle tv-serie Glee, en haar rol als tegenspeelster van Susan Sarandon en Amy Adams in de Disneyfilm Enchanted. Idina speelde de hoofdrol in een special van de Amerikaanse zender PBS, Barefoot at the Symphony, met een bijhorend, gelijknamig live-album. Haar bijzonder succesvolle internationale concerttournee in 2015 omvatte een uitverkocht concert in de Radio City Music Hall in het New Yorkse Rockefeller Center. Idina’s meest recente rol op Broadway als Elizabeth in de originele productie IF/THEN werd eveneens positief onthaald en leverde haar een derde nominatie voor een Tony Award op.

Surf voor meer informatie naar www.idinamenzel.com