Helmut Lotti

Helmut Lotti

Première en tour weer in eigen land

Helmut Lotti in november en december 2018 doorheen België met zijn “Soul Classics in Symphony” tour

Nieuw album verschijnt op 28 september!

Tien jaar na Time to Swing is de comeback van België ‘s grootste zanger ooit helemaal een feit. Op 3 augustus lanceerde Helmut Lotti met enige trots zijn nieuwste single, My Girl. Op 28 september volgt de full-cd: Soul Classics in Symphony.

En in november en december zal Helmut Lotti doorheen het land toeren.

Soul Classics In Symphony, het nieuwste conceptalbum van de geboren Gentenaar Helmut Lotti, sluit tien jaar na Time To Swing naadloos aan bij een weergaloze successage die in 1995 begon met Helmut Lotti Goes Classic.

Helmut bewijst eens te meer zijn talent voor het zingen van melodieuze, romantische muziek, maar toont ook goede smaak voor vurige classic soul met zijn versie van My Girl.

Deze song, geschreven door de legendarische Smokey Robinson en Ronnie White, is een van de mijlpalen van Motown en dé evergreen bij uitstek van The Temptations die er met frontzanger David Ruffin in 1964 hun eerste USA Billboard n° 1 hit mee scoren.

Nu Helmut in My Girl als nooit tevoren zijn ziel voor soul blootlegt, worden zijn jongste wapenfeiten in een hemels nieuw daglicht gesteld: The Comeback Album en het uitverkochte comeback-concert in de Koningin Elisabethzaal 2017 bleken de perfecte aankondiging van deze onvermoed glorieuze terugkeer van de allerbeste Helmut Lotti.

Zaterdag 17 november Koningin Elisabethzaal Antwerpen Tickets beschikbaar
Vrijdag 14 december Kursaal Oostende Tickets beschikbaar
Zaterdag 15 december Capitole Gent Tickets beschikbaar
Donderdag 27 december Bozar Brussel Tickets beschikbaar
Zaterdag 29 december Ethias Theater Hasselt Tickets beschikbaar

 

Woensdag 19 december Palais Des Beaux Arts Charleroi Tickets beschikbaar
Vrijdag 21 december Le Forum Luik Tickets beschikbaar

 

Wie zo lang niet wachten kan, kan binnenkort terecht bij VTM. Helmut Lotti is immers één van de muzikale toppers van het nieuwe seizoen Liefde voor Muziek.

Tickets & Info

Tickets verkrijgbaar via www.gracialive.be, FNAC, en de kassa van de respectievelijke zalen.