Helmut Lotti

Helmut Lotti

Op 17 November in de Koningin Elisabethzaal

Nieuw Première-Concert op 17 November 2018 – Koningin Elisabethzaal Antwerpen

Van een comeback en doorstart gesproken!

Het Comeback Concert van Helmut Lotti, op zaterdag 25 november 2017 in de Koningin Elizabethzaal in Antwerpen was in een mum van tijd he-le-maal uitverkocht. En nu al kondigt de herboren ster een nieuwe show aan .
Een langgerekte comeback, denk je dan?

Integendeel, Helmut Lotti schakelt gewoon weer een versnelling hoger, naar het succes-élan van weleer. Op zaterdag 17 november 2018 staat hij eveneens in de Elizabethzaal in Antwerpen, met niet minder dan de première van zijn nieuwe project.

In september 2018 verschijnt zijn gloednieuwe project-plaat. Het is nu al uitkijken wat dat wordt. Maar inmiddels zijn dus al tickets te koop voor de nieuwe première.

We raden zeer sterk af om tickets te kopen via websites op de lijst die je kan vinden via deze link: http://www.ilovemyticket.be/nl/black-list/. Deze websites handelen niet in overeenstemming met de algemene voorwaarden van de officiële ticketaanbieders en dat betekent dat je reservering een risico inhoudt. 

Helmut Lotti in ‘Liefde voor Muziek’

Helmut Lotti neemt deel aan de nieuwe editie van het populaire televisieprogramma ’Liefde voor Muziek’ (VTM). Naast Lotti zijn ook deze straffe artiesten van de partij: Niels Destadsbader, Jasper Steverlinck, Cocojr., Sarah en Gert Bettens van K’s Choice, Silvy De Bie van Sylver en de Nederlandse Sharon den Adel van Within Temptation.