Harry Potter and the Chamber of Secrets

Harry Potter and the Chamber of Secrets

Antwerpse Sportpaleis op 29 december!

Dit evenement is afgelopen

In Harry Potter and the Chamber of Secrets vliegen er auto’s in het rond en laten bomen niet met zich sollen. Een mysterieuze huiself komt de jonge tovenaar bij de start van zijn tweede jaar in de wondere wereld van de toverkunst waarschuwen … Want dit jaar zijn er in Zweinstein sprekende spinnen en briesende brieven, en Harry’s bevreemdende gave om met slangen te praten, zorgt voor wantrouwen bij zijn vrienden. Het wordt een jaar vol avontuur, met duelleerclubs en op hol geslagen beukers, maar ook het gevaar dreigt opnieuw wanneer ze op een muur de bloedige boodschap “De Geheime Kamer is geopend” ontdekken. Harry, Ron en Hermelien zullen al hun moed en magie in de strijd moeten gooien om Zweinstein te redden.

Tijdens dit concert wordt de film Harry Potter and the Chamber of Secrets TM in HD vertoond op groot scherm, terwijl een orkest de onvergetelijke muziek van John Williams live ten gehore brengt en elk magisch moment uit het betoverende verhaal tot leven wekt.

Herbeleef dankzij CineConcerts de magie uit Harry Potter and the Chamber of Secrets TM, de populaire film met onvergetelijke muziek van John Williams, live gebracht door een symfonisch orkest. Mis deze unieke belevenis niet en waag de magische vlucht naar het Antwerpse Sportpaleis op 29 december!